Cererea, exprimata ca trafic per sucursala si numar de vizionari de proprietati efectuate, a crescut in primul trimestru cu peste 300%, fata de ultimele trei luni din 2010, in timp ce numarul tranzactiilor incheiate per sucursala s-a majorat cu aproximativ 10%, a anuntat Coldwell Banker Affiliates of Romania.

„Numarul tranzactiilor a crescut cu un procent mai redus in comparatie cu traficul per sucursala, aproximativ 10%, insa reprezinta un semnal bun. Interesul este intr-o crestere evidenta si semnificativa iar urmatoarele luni vor arata, in functie de contextul macroeconomic, daca asistam la o stabilizare a pietei rezidentiale”, a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Romania.

Recent, compania de consultanta imobiliara a anuntat extinderea cu inca doua sucursale in Bucuresti, amplasate in cartierul Militari si pe bulevardul Magheru, investitia totala fiind estimata la 40.000 de euro. Coldwell Banker a ajuns astfel la 18 sucursale, dintre care cinci au fost deschise in acest an, in urma unei investitii de 160.000 de euro.

Citeste si:

Activitatea Coldwell Banker Magheru va fi coordonata de Dana Sofia, anterior director de marketing al retelei de magazine de bijuterii si accesorii Meli Melo, in timp ce Coldwell Banker Militari va fi condusa de Alexandru Pricop, Catalin Serbanescu si Ionut Balau, care coordoneaza si activitatea sucursalei Banu Manta.

„Segmentul rezidential contribuie cu aproximativ 50% la cifra de afaceri a Coldwell Banker Affiliates of Romania. Activitatea pe acest segment va continua, alaturi de cea de pe segmentele de property management, administrarea proprietatilor imobiliare intrate in posesia bancilor si segmentul de retail”, se mai arata in comunicatul Coldwell Banker.