C&A deschide un magazin de 1.800 mp in Titan

Retailerul olandez de fashion C&A va inaugura in aceasta toamna un magazin de 1.800 mp in cadrul parcului de retail Iris Auchan Shopping Center, amplasat in cartierul Titan din Bucuresti, a anuntat Oasis Shopping Center Services, companie care se ocupa cu administrarea parcului.

“Centrul comercial este in prezent in curs de renovare atat din punct de vedere al design-ului, cat si al mixului de chiriasi. In lunile viitoare vom anunta noi branduri din segmentele de fashion si lifestyle”, a declarat Brigitte Schmitt, partener in cadrul Oasis Shopping Center Services.

Cel de-al patrulea magazin C&A din Bucuresti va fi deschis in aceasta toamna si va avea o suprafata de 1.800 mp, desfasurata pe doua etaje.

“Am ales acest amplasament datorita potentialului de dezvoltare al zonei si accesibilitatii la un catchment (n.r: zona cu potentiali clienti) de peste 740.000 de locuitori”, a declarat Markus Wagenhofer, director de vanzari al C&A pentru Europa de Sud-Est.

Iris Shopping Center, amplasat in cartierul Titan, are o suprafata de 48.000 mp, printre chiriasii sai numarandu-se Auchan, Domo, Takko si Sprider.

Portofoliul administrat de Oasis Shopping Center Services, divizia se administrare comerciala si tehnica pentru sectorul de retail a Oasis, in Romania include peste 75.000 mp, in proiecte de retail din orase precum Reghin, Tecuci, Fagaras, Botosani, Sibiu, Roman, Adjud, Tarnaveni, Lugoj si Hunedoara.

Citeste si C&A bifeaza noi orase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri