Acest bloc modern de apartamente a fost conceput pentru a va oferi spatiul, confortul si stilul rafinat, pentru a transforma viata de zi cu zi intr-o experienta unica si placuta.

Signature Herastrau Residence este situat pe Strada Barajul Argesului 41E unde la parterul cladirii se poate viziona show-room-ul, special amenajat de Interior Store, care a adus pietei din Romania o gama completa de servicii de mobilare de top, personalizate.

Echipa manageriala va sta la dispozitie pentru vizionari si consultanta in achizitie.

Programul de vizitare este:

Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

Sambata - Duminica: cu programare
Se pot face programari pentru vizionari la numerele de telefon: 021.2321.323 sau 0737.525.222 sau Email: sales@signature-herastrau.ro

Signature Herastrau Residence ofera un total de 35 de apartamente, de la 2 camere pina la 4 camere. Fiecare apartament dispunde de minim un loc de parcare in subteran si de un spatiu de depozitare.

Imobilul cu multe echipamente care va vor asigura linistea si confortul de care aveti nevoie. Subsolul este prevazut cu sistem anti-incendiu, desi legislatia un prevedea un astfel de lucru, cu un generator care va asigura ca un veti avea probleme cu lumina in cazul in care furnizorul are probleme in sistem, cu un grup de pompare care va asigura in caz de ploi abundente cladirea va fi protejata.

De asemenea, blocul are securitate si o echipa tehnica care va sta la dispozitie.

Intregul proiect este finalizat in acest moment si se poate preda pe loc.