Firma Amadeus Marketing Romania, parte a grupului international Amadeus, o companie lider pe plan mondial in domeniul solutiilor tehnologice avansate pentru industria de travel, functioneaza in sediul din Sky Tower, situat la etajul 19, din 15 august.

Amadeus are un spatiu de birouri cu o suprafata de 366 mp, pe singurul etaj cu o forma speciala a spatiului, care se bucura de panorama atat catre Bulevardul Barbu Vacarescu, zona Baneasa – Dimitrie Pompei, cat si catre intreaga zona Floreasca.
.
Sky Tower este cel mai inalt turn de birouri din Romania si proiectul de referinta in zona Barbu Vacarescu, noul „district de afaceri” al Bucurestiului, dupa ce in ultimii trei ani a intrat in atentia unor dezvoltatori importanti, devenind cea mai dinamica zona de birouri.

„Salutam deschiderea Sky Tower in elaborarea unor pachete de servicii personalizate dedicate vizand si companiile cu nevoi de suprafete medii, pe langa pachetele cu suprafete extinse. In momentul de fata, Sky Tower este una din cele mai atractive solutii de sediu pentru companiile in cautarea unui spatiu incepand cu 300 mp, putand fi inchiriate suprafete dispuse pe cel putin un sfert de etaj (un etaj are aproximativ 1.200 mp). In ultimele luni am avut o serie de consultari cu dezvoltatorul, in scopul identificarii nevoilor reale ale acestor companii si ne bucuram ca am gasit deschidere la implementarea multora din sugestiile noastre, creand astfel o solutie de sediu deosebit de eficienta pentru companiile cu nevoi intre 300 si 1.200 mp”, declara Alexandru Petrescu, managing partner Esop Consulting l CORFAC International.

„Credem ca Sky Tower ofera in acest moment chirii si costuri de intretinere competitive si de aceea ESOP Consulting poarta discutii cu mai multi potentiali chiriasi, pentru spatii de birouri in Sky Tower, cu suprafete cuprinse intre 300 si 5.000 mp”, precizeaza managerul ESOP.

Citeste si:

Cel mai inalt turn de birouri din Romania (137 metri si 37 etaje) este dezvoltat de Raiffeisen Property International, care detine proprietati comerciale in 13 tari din regiune si care a implementat cu succes 30 de proiecte etalon pe piata europeana a spatiilor de birouri.

Suprafetele disponibile la inchiriere sunt flexibile, fiind cuprinse intre 300 mp si 30.000 mp.