CTPark Bucharest West este compus din 4 depozite cu o suprafata totala de peste 100.000 m patrati plus 36 de hectare de teren destinat dezvoltarii unor proiecte personalizate. Proiectul este localizat vis-a-vis de o alta proprietate a CTP, cu deschidere catre autostrada A1 Bucuresti– Pitesti – Sibiu. Proiectul achizitionat de catre CTP este inchiriat unor companii precum Geodis, Cargo Partner, Kuehne Nagel, Gefco. Rata de ocupare in proiectul CTPark Bucharest West depaseste in prezent 95%.

“Acum este cel mai bun moment sa investim in Romania, o tara cu o crestere estimata a PIB de circa 4% pentru 2015 si o piata de circa 20 de milioane de locuitori. Bucuresti si alte orase din Romania ofera forta de munca de care investitorii au nevoie: calificata, in numar suficient de mare si la costuri competitive. In ultimii ani, Romania si-a imbunatatit semnificativ infrastructura, inclusiv reteaua de drumuri, iar aceste evolutii pozitive vor continua si in perioada urmatoare”, afirma, intr-un comunicat de presa, Remon Vos, director general CTP.

Portofoliul CTP de spatii industriale de clasa A are o suprafata inchiriabila de aproximativ 3 milioane m patrati iar tinta CTP este de a creste aceasta suprafata pana la 5 milioane m patrati pana in 2020.