A-ti gasi o locuinta in zona exclusivista a New York-ului poate fi o adevarata provocare, insa o inovatie in materie de locuit este pe punctul sa revolutioneze modul de a trai in Manhattan.

Micro Apartments (micro-apartmentele) este o noua inovatie a modului de a trai in aglomerata metropola New York, unul dintre cele mai dens populate orase din lume. Milioane de oameni incearca sa gaseasca un mod cat mai eficient de a trai in centrul orasului newyorkez, insa chiar si asa cererea de apartamente sau locuinte in zona a explodat.

Micro apartamentele au o suprafata de 33 de metri patrati, dar sunt foarte bine organizate in asa fel incat sa ofere clientului suficient spatiu pentru locuit. Acestea dispun de aragaz, un mic frigider, cuptor cu microunde, dar si masina de spalat vase – toate incorporate in mobilierul de bucatarie, ceea ce fac ca spatiul sa fie mult mai bine eficientizat in incapere.

Apartamentele au fost realizate din prefabricate in Brooklyn si apoi transportate in Manhattan. Constructiile modulare au un pret de inchiriere cuprins intre 2.560 de dolari si 2.910 dolari pe luna. Desi poate parea un pret mare, este de asteptat ca valoarea acestuia sa scada in perioada urmatoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri