ParkLake, cel mai mare proiect comercial care va fi livrat in acest an in Romania, o dezvoltare realizata in urma asocierii dintre dezvoltatorul portughez Sonae Sierra si irlandezii de la Caelum Development, a ajuns la un grad de preinchiriere de 94%, o reusita pentru piata locala de profil, asta in conditiile in care proiectul urmeaza sa fie livrat pe piata in urmatoarele sase luni.

Cu o intarziere de jumatate de an fata de data stabilita pentru inaugurare, reprezentantii celor doi dezvoltatori sustin ca viitorul spatiu comercial va fi inaugurat in cursul lunii septembrie a acestui an, insa, potrivit informatiilor wall-street.ro, termenul de livrare realist ar urma sa fie decalat cu o luna, pentru o posibila inaugurare in cursul lunii octombrie.

ParkLake Plaza va reprezenta cea mai mare livrare, dar si investitie intr-un proiect comercial din acest an, fiind practic un spatiu comercial cu o suprafata inchiriabila de 70.000 mp si o investitie care se apropie de 200 de milioane de euro.

Cei doi dezvoltatori au anuntat ca proiectul a ajuns la un grad de preinchiriere de 94% din totalul suprafetei disponibile, pe lista viitoarelor spatii comerciale regasindu-se nume importante ale industriei, dar si jucatori noi, concurenti cu greutate pentru actualii lideri ai pietei de fashion, ai zonei de restaurante sau entertainment.

ParkLake Plaza a semnat recent noi contracte cu mai multi retaileri din piata, dar si cu jucatori specializati in servicii de fitness, World Class urmand sa deschida in viitorul centru comercial unul dintre cele mai inedite spatii de sport la nivel local. Centrul World Class va oferi o vedere catre parc si diferite activitati de fitness, completate de propria piscina.

Pe langa World Class, ParkLake a semnat deja contracte cu retaileri importanti, asa cum este cazul Forever 21, unul dintre cei mai de temut concurenti pentru H&M si Zara, dar si Lanidor, un nume nou pe piata, retailer de fashion portughez, care va deschide un magazin in viitorul spatiu comercial, potrivit informatiilor wall-street.ro.

Discutii avansate sunt in momentul de fata si cu iCentre, unul dintre cei mai importanti Apple Premium Reselleri la nivel local, companie care intentioneaza sa isi deschida o a doua locatie in Romania, dupa cea detinuta in Promenada Mall.

Lista retailerilor care vor fi prezenti in ParkLake Plaza

Fashion (30): Forever21, Debenhams, LPP Group (cu toate cele 5 branduri – Reserved, Mohito, Sin Say, House si Cropp), H&M, grupul Inditex (Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara, Pull & Bear, Oysho), Koton, Lanidor, Springfield, Lee Cooper, KVL (Kenvelo), Timeout, Geox, Il Passo, Aldo, CCC, Lashez, Caramel, Aldo, Sassy, Salamander, Office Shoes

Accesorii fashion, ceasuri si bijuterii (7): Claire’s, Swarovski, Splend’or, B&B Collection, Sabrini, Be In Time, Kultho

Restaurante si cafenele (19): Zaraza, Fior di Latte, Wu Xing, Brioche Dorée, Coffee Republic, Filicori, Gloria Jean’s Coffees, K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, Rustic, Chopstix, SaladBox, Dinner Food, Fooda, Spartan, Second Cup, Pizza Bonita, Piaza Italia

Parfumerii si ingrijire personala (4): Yves Rocher, Kendra, Douglas, Sephora

Decoratiuni casa (1): Zara Home

ElectroIT si GSM (3): Altex, Arsis, iCentre (in discutii)

Librarii (1): Carturesti

Entertainment (4): Cinema City, Maxi Toys, Play Park, Max Bet

Servicii (6): Aqua, Optiblu, Yellow Print Shop, TUI TravelCenter, Inmedio, Optica Orange

Hipermarket (1): Carrefour

Amplasat in Sectorul 3 din Bucuresti, ParkLake reprezinta o investitie de 180 milioane euro ce se va deschide in septembrie 2016. Centrul comercial este amplasat intr-o zona bine cunoscuta a sectorului 3, printre cele mai populate din Bucuresti.

Situat in vecinatatea Lacului Titan si a Parcului Alexandru Ioan Cuza, ParkLake va deservi un vad comercial total de 1,5 milioane de locuitori.

ParkLake Plaza este cel mai mare proiect comercial care va fi livrat pe piata in acest an, pe lista inaugurarilor din 2016 fiind anuntate o serie de proiecte importante asa cum este cazul Shopping City Timisoara (NEPI), Mega Mall Satu Mare (NEPI), Veranda Mall Obor (Prodplast Imobiliare) sau Shopping City Piatra Neamt (NEPI).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri