Compania spaniola de constructii Riofisa a anuntat ca va investi 111 milioane de euro intr-un proiect imobiliar cu o suprafata de 145.000 metri patrati la Brasov.

Complexul rezidential va cuprinde un mall, o cladire de birouri si spatii de locuit, iar o suprafata de 40.000 de metri patrati va fi rezervata spatiilor comerciale.

Riofisa va detine 50% din proiect, la care mai participa tiriac Investment cu o participatie de 35%n si Bank of Austria cu 15%. Proiectul firmei spaniole va crea aproape 2.500 de noi locuri de munca.

"Acest proiect, al treilea al companiei in Europa si al doilea in Romania, reafirma dorinta de expansiune internationala a Riofisa," se arata intr-un comunicat al companiei.

Primul proiect imobiliar al Riofisa in Romania se desfasoara la Timisoara, realizat de asemenea impreuna cu tiriac Investment, si cuprinde un centru de recreere si un mall cu o suprafata de aproximativ 60.000 de metri patrati.

Riofisa mai are in dezvoltare un proiect in Bulgaria, unde va investi aproape 334 milioane de euro intr-un complex imobiliar la Sofia. Planurile de dezvoltare ulterioara a firmei spaniole cuprind Polonia, Cehia si Croatia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri