Intr-un interviu acordat wall-street.ro, Vlad Vela, directorul general Werk Property Group, sustine ca se afla in lucru un plan pentru viitorul proiect rezidential situat langa Vox Technology Park, iar lucrarile ar putea demara chiar din acest an.

“Sunt sanse foarte mari sa dezvoltam un proiect rezidential in imediata vecinatate a Vox Technology Park. Proiectul pe care vrem sa il realizam nu exista in Romania, iar investitia ar urma sa se ridice la 12 milioane de euro. Lucram la acest proiect de ceva timp, incepe sa capete contur, cel putin pe hartie. (…) Vrem sa facem lucrurile foarte bine. In Timisoara toata lumea construieste, insa standardul din acest oras este unul destul de limitat. Nu vrem doar o cladire de birouri aici, vrem sa dezvoltam un brand puternic in imobiliare. In momentul de fata se lucreaza la autorizatia de constructie a proiectului”, a declarat Vlad Vela (foto mai jos), directorul general care pana la preluarea conducerii dezvoltatorului imobiliar, din toamna anului 2015, a avut o experienta de peste 15 ani in domeniul auto, in companii precum BMW sau Volkswagen.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont