Cele mai multe locuinte, respectiv 7.200 de unitati (59,5%), sunt reprezentate in categoria mass market, adica proiecte rezidentiale amplasate in zonele marginase ale orasului sau in interiorul marilor cartiere, care pun pe piata locuinte cu suprafete mai mici sau similar comparativ cu cele ale locuintelor vechi si care sunt incluse in proiecte care ofera un numar limitat de facilitati.

Anul in curs confirma si consolidarea segmentului middle market, aproximativ 4.500 de locuinte incluse in proiecte rezidentiale cu amplasament mai bun, in interiorul inelului median al Bucurestiului, in zona de nord a orasului sau in apropierea marilor centre de afaceri, urmand a fi livrate in 2017. Aceste proiecte sunt formate din locuinte cu suprafete similare sau mai mari comparativ cu ale apartamentelor vechi, cu finisaje peste medie si cu facilitati variate puse la dispozitia viitorilor locatari.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: mukphoto / Shutterstock