Geci Engineering Services, companie a grupului francez ALTEN, unul din cei mai importanti furnizori de servicii CAD/CAM/CAE in industria aerospatiala, a inchiriat recent un spatiu de birouri de 1.600 mp la etajul 1, in cadrul cladirii Bruxelles din parcul de afaceri Sema Office.

Geci Engineering Services este o companie de servicii de design si calcul in domeniul industriei aeronautice. A fost infiintata in anul 1999 de catre grupul francez Geci International iar din anul 2014 este parte a grupului francez ALTEN. "Incepand cu 01 ianuarie 2018 compania isi va reloca sediul in zona de vest a capitalei, in noua cladire de spatii de birouri, Sema Office: Bruxelles. Proximitatea statiei de metrou Petrache Poenaru, existenta unui numar suficient de locuri de parcare precum si vecinatatea campusului Universitatii Politehnice, sunt cateva din motivele pentru care am optat pentru cladirea Bruxelles din Sema Office", arata reprezentantii Geci Engineering Services.

Sema City este un proiect cu dezvoltare mixta, destinat atat zonei de business cat si celei de retail structurat pe trei nivele de adresabilitate: complex de cladiri birouri de clasa A, spatii comerciale si leisure, si spatii rezidentiale. Suprafata totala construita planificata este de 964.800 mp distribuita astfel: 526.800 mp pentru birouri, 93.500 mp pentru retail si 305.200 mp pentru sectorul residential.

Cladirea Bruxelles, Sema Office

"Asa cum am prevazut la inceputul anului, un numar tot mai mare de companii cauta spatii de birouri cu un plus de confort. Suprafata foarte mare pe etaj, de pana la 6.700 mp, ne diferentiaza de competitie. Urmand trendul pietei, am inregistrat rezultate bune pe tot parcursul anului 2017, extinzand lista colaborarilor cu clienti importanti precum: Praktiker (Cladirea Bruxelles); Studio Moderna (Cladirea Paris), Mega Image”, a declarat Ion Radulea (foto), director general River Development, compania care dezvolta parcul de afaceri Sema Office.

Sema Office include cladiri de birouri de clasa A, dezvoltat in faze:

  • Faza I de dezvoltare :

River House - primele doua cladiri de birouri in suprafata de 47.000 mp au fost inchiriate inca din faza de dezvoltare si vandute fondului de investitii austriac Europolis, actual CA Immo;

  • Faza II de dezvoltare:

Cladirea Bruxelles - suprafata 14.500 mp a fost finalizata in 2016, in prezent fiind functionala si inchiriata aproape integral;
Cladirea Paris - suprafata 10.900 mp, a fost livrata in noiembrie 2017, in prezent fiind functionala si inchiriata aproape integral;
Cladirea Berlin - suprafata 15.800 mp, termen de finalizare iunie 2018, in curs de inchiriere;

  • Faza III de dezvoltare :

Sema Office II – doua cladiri de birouri, in suprafata totala de 38000 mp inchiriabili si 22.000 mp subterani ( parcari), termen de finalizare Q4 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri