Geci Engineering Services a inchiriat 1.600 mp de spatii de birouri in cladirea Bruxelles din Sema Office

Geci Engineering Services, companie a grupului francez ALTEN, unul din cei mai importanti furnizori de servicii CAD/CAM/CAE in industria aerospatiala, a inchiriat recent un spatiu de birouri de 1.600 mp la etajul 1, in cadrul cladirii Bruxelles din parcul de afaceri Sema Office.

Geci Engineering Services este o companie de servicii de design si calcul in domeniul industriei aeronautice. A fost infiintata in anul 1999 de catre grupul francez Geci International iar din anul 2014 este parte a grupului francez ALTEN. "Incepand cu 01 ianuarie 2018 compania isi va reloca sediul in zona de vest a capitalei, in noua cladire de spatii de birouri, Sema Office: Bruxelles. Proximitatea statiei de metrou Petrache Poenaru, existenta unui numar suficient de locuri de parcare precum si vecinatatea campusului Universitatii Politehnice, sunt cateva din motivele pentru care am optat pentru cladirea Bruxelles din Sema Office", arata reprezentantii Geci Engineering Services.

Sema City este un proiect cu dezvoltare mixta, destinat atat zonei de business cat si celei de retail structurat pe trei nivele de adresabilitate: complex de cladiri birouri de clasa A, spatii comerciale si leisure, si spatii rezidentiale. Suprafata totala construita planificata este de 964.800 mp distribuita astfel: 526.800 mp pentru birouri, 93.500 mp pentru retail si 305.200 mp pentru sectorul residential.

Cladirea Bruxelles, Sema Office

"Asa cum am prevazut la inceputul anului, un numar tot mai mare de companii cauta spatii de birouri cu un plus de confort. Suprafata foarte mare pe etaj, de pana la 6.700 mp, ne diferentiaza de competitie. Urmand trendul pietei, am inregistrat rezultate bune pe tot parcursul anului 2017, extinzand lista colaborarilor cu clienti importanti precum: Praktiker (Cladirea Bruxelles); Studio Moderna (Cladirea Paris), Mega Image”, a declarat Ion Radulea (foto), director general River Development, compania care dezvolta parcul de afaceri Sema Office.

Citeste si:
River Development a semnat tranzacţia de vânzare a clădirii The...
River Development a semnat...

Sema Office include cladiri de birouri de clasa A, dezvoltat in faze:

  • Faza I de dezvoltare :

River House - primele doua cladiri de birouri in suprafata de 47.000 mp au fost inchiriate inca din faza de dezvoltare si vandute fondului de investitii austriac Europolis, actual CA Immo;

  • Faza II de dezvoltare:

Cladirea Bruxelles - suprafata 14.500 mp a fost finalizata in 2016, in prezent fiind functionala si inchiriata aproape integral;
Cladirea Paris - suprafata 10.900 mp, a fost livrata in noiembrie 2017, in prezent fiind functionala si inchiriata aproape integral;
Cladirea Berlin - suprafata 15.800 mp, termen de finalizare iunie 2018, in curs de inchiriere;

  • Faza III de dezvoltare :

Sema Office II – doua cladiri de birouri, in suprafata totala de 38000 mp inchiriabili si 22.000 mp subterani ( parcari), termen de finalizare Q4 2019.

Citeste si:
River inchiriaza peste 2.000 mp unui club de wellness in The Light
River Development,...

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri