Spaces, pionier in spatii creative de birouri, fondat in Amsterdam, deschide primele locatii in Bucuresti in cladirea Unirii View Tower (Bd. Corneliu Coposu 6-8) si in complexul Campus 6 (Bd. Iuliu Maniu 6). Constructiile au fost demarate, iar spatiile vor fi date in folosinta in trimestrul al treilea din 2018.

Spaces este un concept de spatii de lucru flexibile creat pentru nomazii din afaceri, freelanceri, antreprenori dinamici, angajati care gestioneaza proiecte internationale, echipe de proiect, intraprenori din corporatii, startup-uri si companii nationale sau globale. Cu 155 locatii in 33 de tari, un concept in continua crestere, Spaces va fi implementat in Bucuresti, in 3000 metri patrati in cadrul Unirii View Tower (etajele 1 - 3) si, respectiv, in 3.100 metri patrati in cladirea Campus 6.1 (etajul 1 si etajul 2).

Spaces aduce in Romania "zone pentru networking si colaborare, spatii de birouri pentru echipe, spatii de co-working, spatii de birouri complet echipate pentru intalniri, spatii de birouri individuale mobilate si o cafenea. Decorarea spatiilor de lucru, fie ca sunt menite pentru a fi inchiriate pe o perioada scurta sau pentru cativa ani, este realizata cu mobilier de designer. Revolutia spatiilor de lucru este un fenomen care s-a extins la nivel global. Oamenii opteaza pentru spatii de lucru care sa ii inspire, sa sprijine oportunitatile de colaborare, si se indeparteaza de birourile traditionale", declara Martijn Roordink, fondator si director general al Spaces.

Operatiunile din Romania vor fi conduse de catre Ramona Predescu (foto), in calitate de country manager. La nivel global, Spaces este partener de spatii de birouri flexibile al TEDx. Spaces le ofera spatiile sale membrilor comunitatii TEDx care doresc sa sustina intalniri sau sa organizeze evenimente.

Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), o corporatie care ofera spatii de lucru la nivel global. Fondat in 1989 la Bruxelles, Belgia, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature si Open Office. Dintre companiile care au ales Spaces la nivel international: Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri