Spaces deschide al 3-lea centru de co-working din Capitala in cladirea de spatii de birouri Expo Business Park

Spaces, operator de spatii creative, anunta deschiderea celei de-a treia locatii din Bucuresti, in cladirea Expo Business Park (TBC) si totodata extinderea companiei in zona de nord-vest a orasului. Spatiul va fi dat in folosinta in trimestrul al treilea din 2019.

Cu o suprafata de peste 4.100 mp si 457 posturi de lucru, noua locatie ofera zone pentru networking si colaborare, spatii de birouri pentru echipe, spatii de co-working, spatii de birouri complet echipate pentru intalniri, birouri individuale mobilate si o cafenea. Decorarea spatiilor de lucru, fie ca sunt menite pentru a fi inchiriate pe o perioada scurta sau pentru cativa ani, este realizata cu mobilier de designer.

"Cererea de spatii flexibile de lucru este in continua crestere in Bucuresti, deoarece companiile sunt din ce in ce mai preocupate de a reduce costurile implicate de chiriile antamate pe termen lung si de a le oferi angajatilor mai multa libertate de a lucra cand si de unde doresc", declara Ramona Predescu (foto), country manager al Spaces Romania.

In afara de spatiul situat la Expo Business Park, Spaces detine in Bucuresti inca doua locatii, in cadrul Unirii View Tower, cu 3.000 mp si, respectiv, in cladirea Campus 6.1, cu 3.100 mp. Spaces estimeaza deschiderea locatiei din Cladirea Expo Business Park pentru inceputul lunii septembrie a anul viitor.

Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), o corporatie care ofera spatii de lucru la nivel global. Fondat in 1989 la Bruxelles, Belgia, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature si Open Office. Dintre companiile care au ales Spaces la nivel international: Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle.

Citeste si:
IWG lanseaza programul de francize Regus pe spatii flexibile
IWG lanseaza programul de...

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri