Printre proiectele de spatii de birouri anuntate pana la finele anului se numara Campus 6.1, prima cladire din proiectul Campus 6, dar si AFI Tech Park. Tot pana la sfarsitul acestui an se vor livra si cladirile de birouri Day Tower si Unirii View, amandoua situate in zona Unirii. In zona de centru - nord, in acest an se va mai livra o singura cladire, Globalworth Campus, cladirea B.

In prima jumatate a anului, numarul angajatilor care lucreaza in companiile cu sedii in cladirile de spatii de birouri moderne din capitala a crescut cu 3.000, potrivit estimarilor Cushman & Wakefield Echinox, insa pentru a doua jumatate a anului ar putea fi vorba de 17.000 de persoane, in conditiile in care "chiriasii sunt din ce in ce mai interesati sa ocupe spatii de birouri in cladiri care sa-i sustina in demersul lor de a atrage si a retine angajati talentati", apreciaza Madalina Cojocaru (foto), partner, office agency Cushman & Wakefield Echinox.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont