Firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnata sa administreze cladirea de birouri Ethos House, situata in zona Floreasca din Bucuresti. Aceasta este a doua cladire de spatii de birouri preluata pentru administrare de companie in 2019.

Departamentul de Asset Services al Cushman & Wakefield Echinox va avea atributii in gestionarea activitatilor de zi cu zi din cladire, managementul relatiei cu chiriasii, supervizarea operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar, prin specialisti on-site si la sediul central, coordonati de catre Mihaela Petruescu (foto), head of Asset Services.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

Ethos House (foto) este o cladire cu o fatada exterioara inspirata din arhitectura Renascentista. Imobilul are o suprafata inchiriabila de circa 8.000 de metri patrati distribuiti pe parter si sapte etaje supraterane. In cele doua etaje ale parcarii subterane sunt amenajate 53 de locuri de parcare, iar la nivel suprateran exista 50 de locuri de parcare.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara din piata locala, cu activitate in toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de Asset Services administreaza proiecte de retail si birouri cu o suprafata inchiriabila de peste 160.000 de metri patrati in Bucuresti si alte orase.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri