Banca Comerciala Romana (BCR) isi va muta sediul in 2020, intr-un spatiu de 14.000 mp, in Business Garden Bucharest si devine astfel cel mai mare chirias al celui de-al doilea proiect detinut de catre Vastint Romania. Proiectul a fost deja livrat si duspune de un grad de ocupare de 65% pana in prezent.

Complexul de spatii de birouri Business Garden Bucharest, dezvoltat de Vastint, este pre-certificat LEED Platinum. Aici, BCR isi va reloca toate operatiunile si pe cei aproximativ 1.000 de angajati din sediul central de pe Calea Victoriei.

Business Garden Bucharest este situat in zona central vestica a Bucurestiului, la intersectia dintre Calea Plevnei si pasajul Basarab. Complexul include trei cladiri de spatii de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de aproape 43.000 mp. Cladirile sunt inconjurate de o gradina interioara ce reprezinta 30% din suprafata totala a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu banci si facilitati Wi-Fi. Business Garden Bucharest are o parcare ce include si spatiu pentru biciclete, aditional, vestiare si dusuri pentru biciclisti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri