Targul de Apartamente Condomiunium 2007, unde au fost expuse ofertele de ansambluri rezidentiale noi din zona Capitalei, a fost vizitat de aproximativ 30.000 de persoane, potrivit managerului general al Plus Media, Felicia Iordache. Plus Media a fost co-organizator al evenimentului, alaturi de Pro Active Business Communication.

Au fost aproximativ 30.000 de vizitatori, de trei ori mai multi decat estimasem initial. Dintre acestia, potrivit datelor prelimiinare, circa trei mii si-au manifestat interesul de a achizitiona o locuinta, ceea ce inseamna ca acestia vor continua vizionarea pe santier si la sediile dezvoltatorilor imobiliari, ne-a declarat Felicia Iordache.

Potrivit oficialului Plus Media, cel mai mare interes a fost manifestat fata de locuintele cu doua si trei camere, ofertele de top, cu preturi de 1,6 milioane de euro si cele de 400.000 - 500.000 de euro fiind precontractate. In plus, au fost si 10-15 vizitatori care s-au aratat interesati de ofertele de pe litoralul Marii Negre si din Grecia. Au fost si vizitatori care doresc sa realizeze o investitie. Spre exemplu, au venit cetateni straini care doresc o locuinta in zona Bucurestiului pentru a o inchiria ulterior expatilor, a adaugat Felicia Iordache.

Urmatorul targ Condomiunium urmeaza sa aiba loc la Cluj, in luna mai, acoperind astfel zona centrala a tarii, in timp ce editia de toamna a targului pentru Bucuresti urmand sa aiba loc in luna octombrie, datele oficiale urmand sa se stabileasca in urmatoarea perioada.

Oferta se diversifica

Daca pana recent dezvoltatorii imobiliari ofereau locuinte de lux, situate mai ales in cadrul vilelor, oferta actuala arata o reorientare catre clasa de mijloc. Locuintele ridicate se situeaza in ansambluri rezidentiale, formate din mai multe blocuri, in oferte fiind incluse inclusive garsoniere.

Noua harta imobiliara a Bucurestiului