Compania Ecsif Properties, prezenta pe piata locala din anul 1991, a anuntat ca a vandut un hotel in stadiul de proiect, situat in statiunea Mamaia, ce va fi realizat dupa modelul celebrului Burj al Arab din Dubai, valoarea totala a tranzactiei fiind estimata la aproape 850.000 euro.
Hotelul, denumit Black Pearl, va fi construit peun teren de 442 mp, cu o deschidere de 20 m la lacul Sutghiol si va avea o suprafata construita de 1.600 mp. Pretul de vanzare al terenului a fost de 1.900 euro/mp, ceea ce ridica valoarea tranzactiei la 837.900 euro, potrivit paginii web a Ecsif Properties.

Black Pearl (foto) este situat in apropierea hotelurilor Rex si Scandinavia, din statiunea Mamaia si va include 17 apartamente de lux, distribuite pe opt etaje. La celalalt pol, Burj al Arab are o inaltime de 321 de metri si este situat pe o insula artificiala, la 280 m departare de plaja Jumeirah, fiind singurul hotel de sapte stele.

In luna februarie, Ecsif Properties a mai anuntat vanzarea complexului rezidential Lake and Forest Residence, situat in zona de nord a Bucurestiului, in apropiere de Palatul Ghica, compus 21 vile de lux si un hotel de patru etaje.

ECSIF Properties este al doilea tip de fond de investitii din domeniul imobiliarelor, dedicate constructiei de imobile de birouri sau rezidentiale si valorificarea lor ulterioara prin inchiriere sau vanzare catre utilizatorul final.

ECSIF Properties si primul fond de investitii, ECSIF Real Estate Projects, fac parte din grupul ECSIF care gestioneaza fonduri de investitii pentru piata din Europa de Est si, in special, in Romania, fiind controlat de fratii Daniel si Constantin Dumitrescu.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri