Peter Whiskerd-Wêgorzewski (foto) va lucra in cadrul biroului din Varsovia, fiind responsabil de managementul financiar general al afacerilor ProLogis din Europa Centrala si de Est si supervizand echipele financiare situate in fiecare dintre pietele majore din regiune, inclusiv Romania.

“Peter aduce cu sine aproape 20 de ani de experienta executiva in companii lichide cotate la bursa, de tip blue-chip. El a jucat un rol major in restructurarea, integrarea si oferta publica initiala a mai multor companii”, a declarat Ben Bannatyne, ProLogis managing director pentru Europa Centrala si de Est.

Whiskerd-Wêgorzewski a mai lucrat in Marea Britanie, Austria, Italia, in prezent fiind stabilit in Polonia din anul 1996. El este absolvenit al Chartered Institute of Management Accountants (F.C.M.A.) si are o diploma in studii germane la Universitatea din Warwick.

ProLogis este cel mai mare furnizor de facilitati industriale si de distributie din Europa Centrala si de Est, avand la 30 iunie 2009 un portofoliu de 3,7 milioane de metri patrati de spatii industriale, administrate sau in curs de dezvoltare.

Printre clientii actuali ai ProLogis in regiune se numara Actebis, Antalis, Bertelsmann, Carlsberg, Carrefour, DHL, DSV, Fiege, Gefco, Geodis, Kuehne+Nagel, Lekkerland, L’Oreal, NYK, Procter & Gamble, Raben Group, Tesco, Unilever si Wincanton.