Rafar, linia de business care opereaza afacerile de fashion si hospitality ale grupului RTC, a deschis o noua cafenea Cup&Cino, in AFI Palace Cotroceni, investitia ridicandu-se la 70.000 euro, anunta compania.

Aceasta este cea de-a opta cafenea. Cu o suprafata de 77 mp, locatia din AFI Palace Cotroceni duce spatiul total al retelei Cup&Cinco la aproape 1.000 mp. Pana la sfarsitul acestui an, Rafar nu va mai deschide cafenele Cup&Cino in alte locatii.

Cafeneaua are o capacitate de 57 de locuri, din care 35 sunt destinate nefumatorilor.

“Eforturile pentru deschiderea acestei cafenele in aceasta perioada de instabilitate economica au fost foarte mari si le-am facut pentru a ne respecta angajamentele luate in trecut fata de partenerii nostri si Diverta. Consider ca prezenta Cup&Cino in AFI Palace Cotroceni va contribui semnificativ la consolidarea brandului Cup&Cino pe piata locala, iar cafeneaua nou deschisa va fi in primele trei din reteaua noastra din Romania. Estimez ca in aceasta cafenea vom avea un bon mediu de 6-7 euro si ca va atrage aproximativ 1% din traficul centrului comercial”, declara Andrei Arghirescu, vicepresedinte Hospitality, Rafar.

Rafar cuprinde afacerile de fashion si hospitality ale grupului RTC si numara in prezent 30 magazine, 1 restaurant si 6 cafenele, cu o suprafata totala de peste 16.000 mp.

Principala franciza de fashion este Debenhams, pentru care Rafar a dezvoltat o retea de 7 magazine cu o suprafata de peste 11.000 mp, in doua tari (Romania si Republica Moldova). Din portofoliul Rafar mai fac parte brandurile Aldo, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kipling, Kanz, Pablosky, Forever 18, Bijoux Terner si J.Press.

Din iunie 2009, in cadrul Rafar functioneaza, ca divizie distincta, afacerile din domeniul ospitalitatii, prin care sunt operate lantul de cafenele Cup&Cino si restaurantul Vapiano.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Taxify ofera curse gratuite pentru femei de 8 martie