Compania EMI International a construit și donează 20 de porți dezinfectante pentru spitale din România, pentru a sprijini medicii și personalul medical în lupta împotriva COVID-19. Poarta funcționează exclusiv cu dezinfectant lichid, iar compania recomandă utilizarea produselor omologate de autorități.

Prima poartă a fost deja pusă la dispoziția Spitalului Colțea, unde a fost și testată. Alte porți sunt pregătite pentru a fi livrate către Spitalul Colentina; Asociația Dăruiește Viață, pentru spitalul modular pe care organizația îl construiește în incinta Spitalului Elias, Asociația Magic, pentru mai multe spitale din București și din țară; Spitalul din Mioveni; precum și către spitalul construit de Auchan și Leroy Merlin pentru pacienții afectați de COVID-19.

Alte porți de dezinfectare vor putea fi puse la dispoziția unor unități medicale care au nevoie de acest tip de echipament. Acestea sunt rugate să contacteze furnizorul la adresa: covid-19@emi.ro.

EMI International este o companie care fabrică porți industriale.

”Decizia de a realiza aceste porți de dezinfectare a fost luată imediat din dorința de a sprijini medicii și personalul medical din România în lupta împotriva COVID-19, în urma mesajelor transmise de cadrele medicale care solicitau un astfel echipament prin intermediul presei. Compania și-a mobilizat rapid resursele umane și tehnice, pentru a concepe și dezvolta un model de poartă la calitate industrială, care să poată fi folosita pe termen lung în condiții depline de securitate. Motivați de acest scop, angajații implicați în proiect au finalizat și testat prototipul într-un termen record de 6 zile. Echipa a utilizat atât materialele existente în fabrica proprie, de la Căteasca din județul Argeș, cât și tehnologiile moderne pe care la are în dotare”, se precizează într-un comunicat de presă.

EMI International are o experiență de peste 20 de ani în construirea și mentenanță de uși industriale și efectuarea de lucrări complexe cum ar fi furnizarea și instalarea de uși pentru nou sarcofag în Cernobîl.

„Ideea construirii acestei porți de dezinfectare a venit firesc din interiorul echipei. Un coleg a dat semnalul: « Am văzut în presă apelul medicilor care au nevoie de porți pentru dezinfectare, ce ne împiedică să le facem?». Am analizat propunerea, o echipă de dezvoltare de produse s-a format și a lucrat intens finalizând un concept in 24 ore. Am hotărât să fabricăm 20 de porți de dezinfectare pe care să le oferim gratuit spitalelor. Firma noastră are puternice valori umane și altruiste, suntem cu toții bucuroși că putem să dăm o mână de ajutor. Este important ca fiecare să contribuie după posibilități”, a declarat presei Jerome France, CEO EMI.

EMI International este o companie antreprenorială prezentă de 20 ani pe piața din Romania, care oferă soluții integrate de consultanță/proiectare, fabricare, montare, mentenanță/service pentru domeniile de activitate care necesită soluții de închideri (uși) industriale (industrie, comerț, logistică). EMI International este compania de referință in Romania pentru serviciul de mentenanță uși industriale, cu acoperire națională. Cu o fabrică propriela Căteasca- Argeș și șantiere în toată țara, EMI International creează soluții specifice și personalizate pentru clienții săi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri