Federatia Romana de Fotbal, amendata de UEFA

Federatia Romana de Fotbal a fost amendata de Corpul de Disciplina, Etica si Control al UEFA si a decis ca urmatorul meci, cel cu Irlanda de Nord, sa se dispute fara spectatori, in urma incidentelor de la meciul Romania-Ungaria.

Corpul de Disciplina, Etica si Control al UEFA a amendat cu suma de 32.000 de euro Federatia Romana de Fotbal si a decis ca urmatorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, sa se dispute fara spectatori in sectorul 122 al Arenei Nationale, in urma incidentelor de la partida Romania - Ungaria, potrivit Mediafax.

"Forul continental a anuntat astazi sanctiunile pe care Federatia Romana de Fotbal trebuie sa le suporte ca urmare a evenimentelor de la partida Romania - Ungaria 1-1, din 11 octombrie, meci contand pentru preliminariile Euro 2016. Federatia Romana de Fotbal a fost sanctionata cu suma de 32.000 de euro. In acelasi timp, UEFA a dispus ca sectorul 122 sa fie inchis la urmatorul joc din calificarile Campionatul European din Franta, cel cu Irlanda de Nord, din data de 14 noiembrie 2014", a anuntat site-ul FRF.

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Romania - Ungaria, disputat, la 11 octombrie, in preliminariile Euro-2016, romanii fiind cercetati pentru incidentele din tribune, iar maghiarii pentru rasism. "O procedura discuplinara a fost deschisa dupa meciul din Grupa F, dintre Romania si Ungaria (1-1), din 11 octombrie, de la Bucuresti. Romania: incidente intre suporteri (articolul 16 (2) (h) din Regulamentul Disciplinar al UEFA); aprinderea si aruncarea de torte si petarde (articolul 16 (2) (b) & (c)); folosirea de lasere (articolul 16 (2) (d), conduita inadecvata a echipei (peste cinci cartonase galbene) (articolul (15) (4))", anunta UEFA, la 15 octombrie. Romania va intalni, la 14 noiembrie, reprezenativa Irlandei de Nord, in etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Euro-2016.

Citeste si:
Burleanu: FRF a fost condusa defectuos, ca o companie de stat
Razvan Burleanu: Federatia...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...
Sursa foto: Wikipedia

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri