Companiile petroliere au scazut preturile carburantilor in benzinarii la inceputul acestui weekend, in care se sarbatoreste Valentine’s Day, cu pana la 2%. Analiza preturilor a luat in considerare benzinariile amplasate pe principalele artere rutiere din jurul Capitalei si din Giurgiu, la granita cu Bulgaria.

OMV Petrom, compania cu cea mai mare prezenta pe segmental distributiei de carburanti in benzinarii, a redus preturile in toate statiile analizate de WALL-STREET.RO.

Analiza a luat in considerare benzinariile amplasate pe principalele artere rutiere din jurul Capitalei si din Giurgiu, la granita cu Bulgaria.

Astfel, la benzinaria OMV Petrom de pe DN1, kilometrul 42,5, pretul unui litru de motorina este 4,41 lei, fata de 4,42 lei in urma cu o saptamana. In aceeasi banzinari, litrul de benzina standard 95 este de 4,59 lei, in scadere de la nivelul de 4,66 lei de vinerea trecuta.

Pe Autostrada A2, la kilometrul 66, OMV Petrom vinde litrul de motorina cu 4,47 lei (4,5 lei in urma cu o saptamana), in timp ce benzina 95 costa 4,68 lei (4,77).

In benzinaria OMV Petrom de la kilometrul 36 al Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti, litrul de motorina costa 4,27 lei (4,3 lei), iar benzina 95 poate fi achizitionata pentru 4,48 lei pe litru (4,58 lei).

La Giurgiu, in statia OMV Petrom de la Termninalul Giurgiu-Ruse, litrul de benzina costa 4,24 lei (4,27 lei), iar benzina 95 costa 4,49 lei (4,58 lei).

Lukoil nu isi mai publica preturile, iar ca sa le aflati trebuie sa sunati in fiecare benzinarie. De asemenea, nici KMG International si MOL Romania nu publica preturile pe siturile proprii.

Compania SOCAR, controlata de azerii de la SOCAR, vand in statia pe care o au in apropierea Titanmar, la intrarea pe A1, litrul de motorina Nano Diesel cu 4,29 lei, la fel ca in urma cu o saptamana. Benzina Nano 95 costa 4,52 lei pe litru, fata de 4,66 lei vinerea trecuta. In statia SOCAR de la drumul E85, spre Giurgiu, litrul de motorina costa 4,24 lei (4,15), iar benzina 95 costa 4,55 lei, fata de 4,58 lei vinerea trecuta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri