Cateva sute de studenti din zece centre universitare din toata tara au protestat autorizat, sambata seara, in Piata Victoriei din Timisoara, pentru apararea independentei Justitiei, sustinand ca daca situatia va continua in actualul trend, vor pleca din tara.

Dupa ora 21.00, tinerii au sosit in piata centrala a municipiului purtand lumanari aprinse si un sicriu pe care scria Justitia, ''simbolizand faptul ca actualul Guvern vrea sa ingroape Justitia'', conform Agerpres.ro.

''Am venit din toata tara sa protestam la Timisoara'', ''6, vin studentii'', ''Sa va fie frica, studentii se ridica'', ''Vrem Justitie, nu coruptie'', ''Nu vrem sa fim o natie de hoti'', ''Studentii pentru Justitie'' sunt cateva dintre lozincile scandate de tineri si inscriptionate si pe pancartele pe care le aveau.

''Vom duce acest mesaj in toate centrele universitare din tara din care provenim. Vrem sa fim glasul generatiei noastre, asa cum si alte generatii de tineri au fost, la vremea lor'', au spus tinerii care purtau banderole albe pe brate, inscriptionate cu balanta, simbolul Justitiei.

Protestul s-a incheiat dupa o ora, fara incidente

Citeste si:
Studentii protesteaza impotriva ministrului Educatiei. Se cere demisia
Studentii protesteaza...

Sursa foto: agerpresfoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Universitatea din Bucuresti intra in greva japoneza