Un panou care anunta referendumul pentru redefinirea familiei in 2019 a fost amplasat la intrarea in Timisoara. Pe panou scrie de doua ori ca referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc peste un an, intre 6 si 7 octombrie 2019, potrivit Mediafax.

“6 – 7 oct. 2019. Sunt cetatean responsabil si merg la referendum. 6 - 7 octombrie 2019”, este mesajul scris pe banner.

Reprezentantii Biroului Electoral Timis au spus ca exista posibilitatea ca panoul sa fie inlaturat, pentru ca nu respecta realitatea si induce in eroare cetatenii. Deocamdata, nu a fost primita nicio sesizare in acest sens, scrie Mediafax.

Panoul pro-referendum a fost montat langa drumul care leaga Timisoara de localitatea Dumbravita. Viceprimarul comunei Dumbravita, Arpad Miklos, sustine ca nu poate interveni, pentru ca panoul se afla pe domeniul privat.

Referendumul pentru revizuirea Constitutiei se desfasoara pe 6 si 7 octombrie.

Sursa foto: mediafax.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri