Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că va sprijini CSA Steaua să aibă o bună legătură cu cluburile sportive din sector şi să facă parte din comunitate, pentru a organiza împreună evenimente sportive şi non-sportive.

"Este excelent şi un mare avantaj că avem acest stadion în Sectorul 6 şi voi sprijini CSA Steaua să aibă o bună legătură cu cluburile sportive din Sectorul 6 şi să facă parte din comunitate, să organizam evenimente sportive şi non-sportive împreună. Am răspuns imediat solicitării clubului (la fel cum răspund acum şi solicitării similare din Giuleşti) şi Primăria Sectorului 6 a amenajat în regim de urgenţă (doar temporar acum, revenim cu un proiect de amenajare permanentă) suprafaţa din faţa stadionului", a spus Ciprian Ciucu, în contextul inaugurării, miercuri seara, a noului stadion Steaua.

Ciprian Ciucu, primar Sector 6

În altă ordine de idei, el a anunţat că a trimis Poliţia Locală să îi identifice şi să îi amendeze pe cei care au parcat pe spaţiul verde din Ghencea şi "îşi bat joc" de banii locuitorilor Sectorului 6 şi de munca autorităţii locale, notează Agerpres.

"Le vom imputa inclusiv costurile! Ar fi bine să se ducă vorba în tot Bucureştiul şi poate în toată ţara cu privire la faptul că în Sectorul 6 există toleranţă zero pentru vandalism. Sectorul 6 nu este un sat fără câini", mai scrie Ciprian Ciucu.

CSA Steaua Bucureşti a inaugurat, miercuri seara, noul stadion din Ghencea cu o victorie la scor, 6-0 (0-0) cu echipa sârbă de liga a treia OFK Belgrad. Echipa antrenată de Daniel Opriţa, nou-promovată în liga secundă, a făcut spectacol în repriza secundă, în care s-au marcat toate cele şase goluri. Remus Bogdan Chipirliu este jucătorul care a marcat primul gol pe noul stadion Steaua (min. 50).

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri