Primăria Sectorului 6 anunță că al doilea târg de Crăciun din Sectorul 6 se deschide sâmbătă, 9 decembrie, la ora 17.00, în Parcul Crângași. Winter Land Crângași se numește noul târg și vine cu brazi împodobiți, înalți de 14 metri, arcade și decorațiuni gigant, mii de luminițe, dar și bunătăți de sezon și atracții inedite pentru copii.

La nici două săptămâni de la inaugurarea West Side Christmas Market din Parcul Drumul Taberei, un al doilea târg de Crăciun se deschide în Sectorul 6. De această dată, în Crângași. Va funcționa până la 31 decembrie, între orele 12:00 – 21:00 de luni până joi, iar în weekend de la 11:00 la 22:00.

O suprafață de peste 85.000 de metri pătrați a fost transformată într-un adevărat „tărâm de gheață”, cu decoruri spectaculoase și atracții distribuite în mai multe zone ale parcului.

Principalele atracții ale Winter Land Crângași

  • 26 de arcade gigant. Încă de la cele două intrări principale (dinspre Piața Crângași și dinspre Digul Lacul Morii), vizitatorii sunt întâmpinați de arcade gigant, luminate și decorate în spiritul sezonului rece. Sunt, în total 26 de arcade la intrări și pe aleile din parc.
  • Doi brazi împodobiți, fiecare de 14 metri înălțime.
  • Decoruri supradimensionate, cu globuri uriașe, de un metru diametru, realizate manual, „acadele” de un metru și mii de luminițe, pe 20.000 de metri de cablu.
  • Căsuța lui Moș Crăciun. Aici, lângă șemineu, copiii îl pot întâlni pe Moșul, îi pot înmâna personal scrisorile și își pot face fotografii cu el.
  • Suprize și ateliere gratuite pentru copii. Tot în această căsuță, începând de duminică se țin zilnic atelierele gratuite. Cei mici pot învăța „tehnica șervețelului pe sticlă”, tehnica „decoupage” sau ateliere de realizat scrisori cu dorințe, pentru Moșul. 2.500 de surprize dulci sunt pregătite pentru ei de la sponsorul Kandia.
  • Telegondola lui Moș Crăciun. Anul acesta, Moșul s-a modernizat și și-a amplasat, în Parcul Crângași, o telegondolă care îi va livra rapid scrisorile de la bucureșteni. Concret, în acea cabină, copiii își pot pune scrisoarea cu dorințe.
  • Ieslea Nașterii Domnului. Este amenajată în fosta căsuță a vrăjitoarelor de la West Side Hallo Fest. Acolo, într-un decor cu baloți de paie, vă așteaptă 11 personaje create din ipsos, îmbrăcate și aranjate de un scenograf: Iosif, Fecioara Maria, pruncul Isus, cei trei magi, îngerul, păstorul și trei animăluțe (un măgar, o oiță și o vacă).
  • Bazarul. Este zona vendorilor, de unde vizitatorii își pot lua mâncare bună și decorațiuni tradiționale.

Sâmbătă seara, la inaugurarea Winter Land Crângași, butonul magic care va aprinde luminițele din parc va fi apăsat de primarul Ciprian Ciucu, alături de trei polițiști locali care anul acesta au salvat vieți. Ana, Florin și Cătălin au avut prezența de spirit și au acționat rapid atunci când au văzut, pe stradă, cetățeni aflați în pericol.

În afară de cei doi brazi mari, gata decorați de către organizatori, alți brazi mai mici, la ghiveci, vor fi împodobiți de întreaga comunitate. Oamenii vor fi îndemnați să vină fiecare de acasă cu propriul glob sau cu o decorațiune, pe care să le agațe în pomul de Crăciun începând de sâmbătă seara până la finalul acestei luni.

Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri