Poiana Brașov devine tot mai interesantă pentru jucătorii hotelieri. După ce elvețienii de la Kempinski au anunțat recent deschiderea primului hotel de 5 stele din stațiune, aceștia ar putea pierde acest statut în fața unui alt brand helvetic, Swissôtel, deținut de grupul francez Accor.

Noul Swissôtel din Poiana Brașov este pregătit pentru a-și întâmpina primii oaspeți în martie 2024. Antrepriza reprezintă o nouă colaborare pentru grupul Accor și Swissôtel în parteneriat cu Neagoe Basarab Residences SRL, un dezvoltator imobiliar local.

Hotelul va avea 114 camere și apartamente, iar dezvoltarea hotelului este structurată în două faze. Prima fază este programată pentru a fi inaugurată la sfârșitul lunii martie 2024, iar cea de-a doua fază va urma în februarie 2026.

Proprietatea va găzdui facilități spa, o piscină, jacuzzi interior și exterior, saună și o sală de fitness complet echipată. Pasionații de gastronomie se vor delecta cu preparatele restaurantului gourmet, în timp ce facilități practice, cum ar fi un depozit pentru schiuri și o parcare subterană, răspund nevoilor diverse ale oaspeților exigenți.

Swissôtel Poiana Brașov a fost conceput pentru a îmbina patrimoniul local și confortul contemporan. Blocurile masive de piatră naturală, lemnul fără îmbinări special tratat și tradiționala vopsea albastră din Viscri - celebra destinație preferată de Regele Charles - creează o atmosferă armonioasă. La primul pas în interiorul hotelului, oaspeții se vor simți ca și cum ar face parte din spiritul transilvănean.

"Suntem bucuroși să aducem Swissôtel în Poiana Brașov (...). Acest proiect remarcabil de 5 stele se aliniază cu strategia noastră de creștere a rețelei Accor în România la nivel regional și de stabilire a unei prezențe puternice într-o importantă stațiune de schi", a declarat, cătălina Toma, Accor Development Director pentru Romania, Bulgaria, Moldova și Cehia.

"Sunt extrem de entuziasmat că hotelul Swissôtel din Poiana Brașov se va deschide în 2024, marcând o etapă importantă pentru stațiune, deoarece este primul hotel care va fi construit în zonă după o perioadă îndelungată ." afirmă Frank Reul, VP – Development Accor Premium, Midscale & Economy.

Five Star Hospitality a jucat un rol central în finalizarea acestui proiect extraordinar prin sprijinirea investitorului în alegerea brandului potrivit pentru această proprietate.

Swissôtel, unul dintre cele mai prestigioase branduri elvețiene din lume, fiind prezentă în peste 30 de destinații din întreaga lume. Accor este un grup hotelier prezent în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10.000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile.

Grupul are unul dintre cele mai diverse ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde peste 40 de branduri hoteliere, de la categoria de lux la cea economică, precum și cea de lifestyle prin intermediul Ennismore.

Sursa foto: Accor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri