Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a început asfaltarea Pasajului Doamna Ghica

”A început asfaltarea Pasajului Ghica. Ne apropiem de finalizare”, a postat primarul general al Capitalei, alături de fotografii din timpul lucrărilor.

În iunie, Nicușor Dan a verificat stadiul lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica. El spunea atunci că lucrările sunt în grafic şi că, la începul acestei toamne, când încep şcolile, se va putea circula pe Pasajul Doamna Ghica. Pe de altă parte, anul trecut tot primarul estima că pasajul va fi gata în vara lui 2023 și că nu va rezolva substanțial problema traficului în oraș.

"E exact tipul de investiţie care a fost făcută 20 de ani de administraţiile anterioare, în sensul «hai să mai punem un pod aici, hai să mai punem un semafor acolo», când acest pod fără inelul median nu are nicio valoare. El rezolvă o mică problemă de trafic locală şi atât. Continui să susţin că pentru a rezolva problemele mari ale Bucureştiului trebuie să avem soluţii mari, integrate", afirma atunci Nicuşor Dan.

Sursa foto: Facebook / Nicusor Dan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri