Nicușor Dan, edilul Capitalei, a anunțat că patru tramvaie Astra Imperio sunt de acum în circulație pe linia 10.

”De astăzi, au intrat în circulație 4 tramvaie Astra Imperio pe linia 10. În total, 12 tramvaie noi Imperio produse de Astra Vagoane vor fi introduse pe linia 10, pe măsură ce vor fi livrate și recepționate”, a precizat primarul, pe pagina sa de Facebook.

Acestea vor asigura o suplimentare a capacității actuale de transport cu aproximativ 15%, creșterea vitezei și a economiei de energie, precum și reducerea timpului de așteptare în stații, potrivit acestuia.

Linia 10, cu un traseu circular, este una dintre cele mai lungi și intens circulate linii din București și realizează legătura dintre B-dul Banu Manta și cartierul Eroii Revoluției.

Din numărul total de 100 tramvaie achiziționate, 32 tramvaie circulă deja pe liniile 41 și 25.

”Continuăm modernizarea transportului public din Capitală, astfel încât acesta să devină o opțiune cât mai atractivă pentru cetățeni”, a conchis Nicușor Dan.

Sursa foto: Nicușor Dan/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri