Vremea va deveni instabilă în Bucureşti în următoarele zile, cu perioade cu cer noros şi probabilitate de ploi, conform prognozei publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Astfel, în intervalul 2 noiembrie, ora 22:00 - 3 noiembrie, ora 8:00, cerul va fi temporar noros, cu probabilitate de ploaie mai ridicată în primele ore. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura minimă va oscila între 6 şi 9 grade. În aceeaşi perioadă de referinţă vor fi condiţii de ceaţă.

Potrivit sursei citate, de vineri dimineaţa până sâmbătă, la ora 3:00, vremea se va încălzi faţă de ziua precedentă. Temperatura maximă va fi de 21 - 22 de grade, iar cea minimă de 10 - 12 grade. Cerul va avea înnorări şi îndeosebi noaptea va creşte probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, în timp ce dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

ANM a emis, joi, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului şi ploi sub formă de aversă, valabilă până sâmbătă dimineaţa în peste jumătate din ţară.

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 2 noiembrie, ora 22:00 - 4 noiembrie, ora 3:00, vântul se va intensifica treptat în Banat, Crişana şi Maramureş, precum şi în vestul Carpaţilor Meridionali, apoi şi în Transilvania, Moldova şi în restul Carpaţilor Meridionali.

Intensificările vântului vor avea viteze, în general, de 55 - 65 km/h, iar la altitudini de peste 1.700 de metri, vor atinge între 80 şi 110 km/h.

Meteorologii precizează că vântul va avea intensificări temporare atât în Dobrogea, cât şi celelalte zone de munte, iar în jumătatea vestică a teritoriului vor fi averse. Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15 - 20 l/mp.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri