Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că patru companii au depus oferte pentru elaborarea studiului de fezabilitate în vederea lărgirii Bulevardului Dimitrie Pompeiu la două benzi pe sens, relatează Agerpres.

Urmează evaluarea ofertelor, astfel încât câştigătorul să fie desemnat în cel mai scurt timp, scrie edilul general, pe Facebook.

"Avem patru oferte pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens. Intrăm în perioada de evaluare a ofertelor, astfel încât să putem desemna câştigătorul în cel mai scurt timp. Proiectul include şi extinderea infrastructurii de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu, dar şi construirea unui drum de legătură între Şoseaua Pipera, Bd. Dimitrie Pompeiu şi Str. Fabrica de Glucoza şi construirea unei parcări de tip park&ride. Astăzi a fost ultima zi pentru depunerea ofertelor la procedura de achiziţie privind elaborarea studiului de fezabilitate", precizează Nicuşor Dan.


La finele anului trecut a fost lansată licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate în vederea lărgirii bulevardului Dimitrie Pompeiu, extinderii liniei de tramvai, construirii unui drum de legătură între şoseaua Pipera, bulevardul Dimitrie Pompeiu şi şoseaua Fabrica de Glucoză şi a unei parcări de tip park&ride.

Valoarea totală este estimată la peste 2 milioane de lei.

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu preciza la momentul respectiv că bulevardul Dimitrie Pompeiu va fi lărgit la două benzi pe sens pe întreaga sa lungime de 1,7 kilometri şi că acesta va avea: linie de tramvai, piste pentru biciclete şi trotuare.

Stelian Bujduveanu menţiona că prin extinderea liniei de tramvai existente pe bulevardul Dimitrie Pompeiu liniile de tramvai 16 şi 36 vor fi conectate cu linia 5.

Sursa foto: Primăria Municipiului București / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri