Trei antreprenori romani au lansat un spatiu comun de lucru in centrul vechi al Bucurestiului, HUB-ul propunandu-si sa atraga circa 150 de membri pasionati de inovare sociala, ONG-uri, firme de training sau antreprenori.

Fondatorii proiectului sunt Vlad Craioveanu, Oana Paun si Alexandru Pode.

HUB-ul s-a deschis pe 18 iunie, are o suprafata de 290 de metri patrati cu spatii de lucru, de intalniri si de evenimente. Proiectul a atras 70 de membri platitori care achita intre 15 si 120 euro/luna in functie de facilitatile oferite si reducerile la conferinte si intalniri.

The HUB Bucharest ofera variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecarei categorii de profesionisti. Cel mai mic abonament – HUB Connect – include 5 ore/ luna de folosire a spatiului, iar cel mai mare – HUB Unlimited – permite folosirea full-time a tuturor facilitatilor spatiului cat si participarea nelimitata la evenimentele organizate.

Toate variantele de abonament includ acces la internet wireless, imprimanta multifunctionala, bucatarie, cabine pentru telefoane private sau skype-calls si lounge. Cei implicati in proiecte sau businessuri care isi propun sa dezvolte o solutie sustenabila la problemele societatii noastre au acum o alternativa eficienta la lucratul de acasa sau din cafenele.

Spatiul actual permite gazduirea a peste 150 de membri cu grade diferite de implicare in comunitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri