SOLO Fintech lansează prima aplicație digitală de contabilitate care se adresează exclusiv PFA-urilor.

SOLO se adresează liber-profesioniștilor (arhitecți, medici, avocați), freelancerilor, creativilor, dar și curierilor sau șoferilor de UBER și Bolt. Cu un abonament de doar 89 de lei pe lună, clienții beneficiază de înființarea gratuită a unui PFA, facturare rapidă de pe mobil, contabilitate completă, calculul taxelor la zi și depunerea declarației unice.

SOLO Fintech a fost înființat în 2020 în cadrul incubatorului Novel Ventures de către Bogdan Georgescu, fondator Bookster și fost Managing Partner Colliers International, Alexandru Anghel, fost consultant în management la Boston Consulting Group și Annemarie Fabian, fost consultant Colliers International.

Citește și: Povestea integrală a SOLO, într-un material realizat de Wall-Street. Bogdan Georgescu, cofondator SOLO: „Dosarul cu șină depus la ghișeu nu mai atrage tânăra generație”

Retail jobs

„Ne-am bucurat să vedem interesul foarte mare din partea clienților încă dinainte de lansarea oficială a SOLO. Avem deja peste 100 de clienți și am semnat parteneriate cu mai multe companii mari din industria curieratului rapid și microfinanțării. Avem discuții avansate și cu alte companii din industria de IT, sănătate, HORECA, etc” a declarat Bogdan Georgescu, unul dintre co-fondatorii SOLO.

Până la finalul anului, compania își propune să atragă 1.000 de clienți, iar până la finalul lui 2022, SOLO vizează 10.000 de clienți. Pe termen mediu și lung, echipa urmărește scalarea business-ului prin extinderea serviciilor către IMM-uri și lansarea soluției pe alte piețe din Europa, precum Turcia, Polonia, Spania sau Italia.

Piața din România se ridică în prezent la peste 400.000 de PFA-uri și 50.000 de PFI-uri.

Citeste si:
Bookster, biblioteca corporatistilor, are o noua conducere
Bookster, biblioteca...

Investiția inițială în SOLO Fintech a fost de 300.000 de euro și compania se pregătește pentru o nouă rundă de finanțare, după lansare. Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri