Intrebat daca exista efecte mai putin bune date de propunerea cu privire la TVA zero pana acum in piata rezidentiala la nivel de vanzari, Daniel Tudor (foto) afirma: "Din pacate, da. Procesul de lunga durata al autoritatilor pentru aprobarea acestei legi a adus atat un blocaj in luarea deciziei de achizitionare de noi locuinte, dar mai ales lipsa specificatiilor acestei legi a pus semne de intrebare si in randul dezvoltatorilor, precum cui s-ar adresa aceasta lege sau care este plafonul de incadrare ori daca exista unul".

In opinia sa, "ca si in celelalte motoare de piata, si sectorul rezidential a avut de suferit din cauza unui prim trimestru de an mai dificil cu o iarna grea, protestele politice, schimbari legislative… Insa, anul 2017 ne aduce numeroase dezvoltari noi in piata rezidentiala, ce vor fi bine primite de cererea pietei. Mai ales de solicitarile tinerilor, care isi doresc acum o calitate a vietii mai buna si sunt direct interesati de apartamentele nou construite si livrate fie anul acesta, fie anul urmator din Bucuresti", spune Daniel Tudor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont