Romania se afla pe locul sase intr-un top care analizeaza cele mai importante criterii pentru turisti, potrivit indexului pret-servicii la nivel european realizat de Hotel.info, serviciu online de rezervari hoteliere pentru mai mult de 210.000 hoteluri in intreaga lume.
Raportul pret-servicii este adesea unul dintre cele mai importante criterii pentru turisti, in special cand vine vorba de alegerea tarii in care isi petrec concediul, se arata pe site-ul Hotel.info.

De asemenea, costurile hoteliere contribuie in mare masura la cheltuielile locale, drept pentru care oaspetii care isi petrec o noapte la hotel sunt deosebit de sensibili, in special referitor la ce li se ofera pentru suma de bani cheltuita.

Hotel.info a aflat, prin indexul pret-servicii la nivel european, in ce tara europeana primesc oaspetii hotelieri servicii maxime si in ce oras servicii minime pentru suma de bani cheltuita.
































Oaspetii hotelieri au apreciat un raport bun pret-servicii in special in tarile din Europa de Est si de Sud. Bulgaria s-a putut situa in varful clasamentului, cu 7,61 de puncte, foarte aproape de republicile est-europene Polonia si Cehia.

Hotelierii tarilor Portugalia si Spania au obtinut un loc sapte, respectiv opt. Republica Alpilor, Austria, se claseaza inca cu 7,28 de puncte in partea superioara a topului. Romania se afla pe locul sase, cu o nota de evaluare de 7,50.

Nemultumiti de raportul dintre serviciile oferite si pretul solicitat s-au aratat oaspetii hotelurilor scandinave.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri