Raportul pret-servicii este adesea unul dintre cele mai importante criterii pentru turisti, in special cand vine vorba de alegerea tarii in care isi petrec concediul, se arata pe site-ul Hotel.info.

De asemenea, costurile hoteliere contribuie in mare masura la cheltuielile locale, drept pentru care oaspetii care isi petrec o noapte la hotel sunt deosebit de sensibili, in special referitor la ce li se ofera pentru suma de bani cheltuita.

Hotel.info a aflat, prin indexul pret-servicii la nivel european, in ce tara europeana primesc oaspetii hotelieri servicii maxime si in ce oras servicii minime pentru suma de bani cheltuita.

Citeste si:

Oaspetii hotelieri au apreciat un raport bun pret-servicii in special in tarile din Europa de Est si de Sud. Bulgaria s-a putut situa in varful clasamentului, cu 7,61 de puncte, foarte aproape de republicile est-europene Polonia si Cehia.

Hotelierii tarilor Portugalia si Spania au obtinut un loc sapte, respectiv opt. Republica Alpilor, Austria, se claseaza inca cu 7,28 de puncte in partea superioara a topului. Romania se afla pe locul sase, cu o nota de evaluare de 7,50.

Nemultumiti de raportul dintre serviciile oferite si pretul solicitat s-au aratat oaspetii hotelurilor scandinave.