Romania se afla pe locul sase intr-un top care analizeaza cele mai importante criterii pentru turisti, potrivit indexului pret-servicii la nivel european realizat de Hotel.info, serviciu online de rezervari hoteliere pentru mai mult de 210.000 hoteluri in intreaga lume.

Raportul pret-servicii este adesea unul dintre cele mai importante criterii pentru turisti, in special cand vine vorba de alegerea tarii in care isi petrec concediul, se arata pe site-ul Hotel.info.

De asemenea, costurile hoteliere contribuie in mare masura la cheltuielile locale, drept pentru care oaspetii care isi petrec o noapte la hotel sunt deosebit de sensibili, in special referitor la ce li se ofera pentru suma de bani cheltuita.

Hotel.info a aflat, prin indexul pret-servicii la nivel european, in ce tara europeana primesc oaspetii hotelieri servicii maxime si in ce oras servicii minime pentru suma de bani cheltuita.

Oaspetii hotelieri au apreciat un raport bun pret-servicii in special in tarile din Europa de Est si de Sud. Bulgaria s-a putut situa in varful clasamentului, cu 7,61 de puncte, foarte aproape de republicile est-europene Polonia si Cehia.

Hotelierii tarilor Portugalia si Spania au obtinut un loc sapte, respectiv opt. Republica Alpilor, Austria, se claseaza inca cu 7,28 de puncte in partea superioara a topului. Romania se afla pe locul sase, cu o nota de evaluare de 7,50.

Nemultumiti de raportul dintre serviciile oferite si pretul solicitat s-au aratat oaspetii hotelurilor scandinave.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si