Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va lansa la 26 mai al doilea apel de proiecte pentru infiintarea de centre nationale de informare si promovare turistica si dotarea acestora, valoarea orientativa a alocarii financiare fiind de 17 milioane euro.

Valoarea totala a proiectelor, care vor fi finantate prin Programul Operational Regional, gestionat de institutie, poate varia intre minim 170.000 lei si maxim 630.000 lei, scrie Mediafax.

In cadrul noului apel de proiecte cu depunere continua, solicitantii eligibili pot fi unitati administrativ teritoriale sau statiuni turistice de interes local si national.

Proiectele care vor fi finantate trebuie sa includa cel putin una dintre urmatoarele operatiuni: construirea/ reabilitarea cladirilor in care vor functiona centrele de Informare si promovare turistica, achizitionarea de echipamente si software, crearea bazelor de date cu informatii turistice si dezvoltarea de web site-uri pentru promovarea produselor turistice, potrivit unui comunicat al ministerului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
O insula din Grecia, evacuata din cauza incendiilor