Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va lansa la 26 mai al doilea apel de proiecte pentru infiintarea de centre nationale de informare si promovare turistica si dotarea acestora, valoarea orientativa a alocarii financiare fiind de 17 milioane euro.
Valoarea totala a proiectelor, care vor fi finantate prin Programul Operational Regional, gestionat de institutie, poate varia intre minim 170.000 lei si maxim 630.000 lei, scrie Mediafax.

In cadrul noului apel de proiecte cu depunere continua, solicitantii eligibili pot fi unitati administrativ teritoriale sau statiuni turistice de interes local si national.

Proiectele care vor fi finantate trebuie sa includa cel putin una dintre urmatoarele operatiuni: construirea/ reabilitarea cladirilor in care vor functiona centrele de Informare si promovare turistica, achizitionarea de echipamente si software, crearea bazelor de date cu informatii turistice si dezvoltarea de web site-uri pentru promovarea produselor turistice, potrivit unui comunicat al ministerului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri