Compania, va lansa pe piata pachete si bilete la preturi avantajoase, combinand zboruri oferite de companiile de linie precum si cele low cost pentru destinatiile din Asia si nu numai. De asemenea, compania faciliteaza obtinerea vizelor catre China si alte tari din Asia.
FLYSKY.ro va deveni principalul motor de cautare al celor mai avantajoase preturi la bilete sau pachete catre destinatiile asiatice. Platforma ofera o gama completa de zboruri in intreaga lume, iti da posibilitatea de a compara preturile si iti asigura obtinerea tuturor documentelor necesare mult mai simplu prin intermediul online.

In perioada urmatoare FLYSKY lanseaza o campanie de promovare care isi propune sa faca cunoscute oferta si serviciile catre pubicul roman. Compania va lansa in toamna o competitie in mediul digital al carei premiu consta intr-o experienta adventure in Vietnam.
Obiectivele companiei sunt cresterea cotei de piata pe segmentul de ticketing si castigarea pozitiei de lider de piata pentru destinatiile asiatice.

Date contact:
Bianca Catalin
Departament Marketing - Specialist Marketing
Strada Muntii Tatra nr.11, 011021, Sector 1, Bucuresti
Web: www.flysky.ro | E-mail: bianca@9668.eu | Tel: +4072997755