Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, lanseaza un program pentru cadeti prin care cauta tineri cu putina experienta sau deloc pentru a deveni piloti.

Programul este lansat in parteneriat cu BAA Training. Pe durata intelegerii de 5 ani vor fi recrutati pana la 150 de cadeti care vor fi pregatiti in baza regulamentelor EASA cu scopul de a furniza catre Wizz piloti absolventi integrated ATPL.

Compania aeriana se afla in cautare de oameni tineri care nu au sau au putina experienta anterioara de zbor. Cursurile incep pe 24 octombrie, iar cei interesati se pot inscrie aici.

Wizz Air are in prezent peste 800 de piloti in cadrul a 25 de baze de-a lungul Europei Centrale si de Est si isi mareste echipa de piloti cu mai mult de 200 de oameni in fiecare an.

Programul se va axa pe invatarea si dezvoltarea abilitatilor care sunt relevante si indreptate catre nevoile operationale ale Wizz Air, oferind garantia unui loc de munca pentru cei care finalizeaza cu succes cursul si permitandu-le absolventilor sa se alature companiei aeriene in mod direct in calitate de copiloti care vor zbura cu aeronavele Airbus A320 si A321 din cadrul retelei Wizz.

Citeste si:
Wizz Air introduce zboruri spre Tenerife de la 229 lei
Wizz Air lanseaza zboruri...

In Romania, Wizz Air are 20 avioane, 618 angajati, din care 189 piloti si 429 insotitori de zbor. Compania zboara pe 116 rute in 18 tari si a transportat 24 milioane de pasageri de la intrarea in tara in 2006. In total, investitiile companiei la Bucuresti se ridica la 900 milioane euro.

Wizz Air opereaza o flota de 67 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 39 de tari.

Wizz Air concureaza pe piata locala cu Blue Air si Ryanair.

Citeste si:
Zboruri de 22 de ore reduse la 4 ore cu ,,avionul spatial"
Zboruri de 22 de ore reduse...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Wizz Air lanseaza noi zboruri catre Malaga, de la 129 lei