Romania, la targul de turism din Spania cu sloganul: "O destinatie turistica pentru 365 de zile pe an"

Romania va fi prezenta la Targul International de Turism de la Madrid, in perioada 17-21 ianuarie, iar mesajul principal de promovare este "Romania - o destinatie turistica pentru 365 de zile pe an", potrivit Ministerului Turismului.

Delegatia Ministerului Turismului in Spania va fi condusa de secretarul de stat, Cristina Ionela Tarteata. Programul acesteia va include intalniri cu reprezentanti din domeniul turismului, in vederea intensificarii demersurilor de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, se precizeaza in comunicat.

Pe intreaga perioada a desfasurarii manifestarii expozitionale, vizitatorilor standului Romaniei le vor fi prezentate, atat la nivel informational, cat si pe suport video, detalii istorice privind implinirea celor 100 de ani de la Marea Unire, dar si principalele produse turistice romanesti: circuitele culturale, turismul in natura, turismul rural, pachetele tip city break, turismul activ si de aventura, turismul balnear si wellness, reliefand astfel potentialul turistic al Romaniei ca destinatie pentru 365 de zile pe an

Ministerul Turismului

Targul International de Turism de la Madrid reprezinta cel mai important targ de turism pentru pietele ibero-americane. Acesta este salonul de turism spaniol de referinta in domeniul turismului in general, care ofera profesionistilor din domeniu oportunitatea de a se intalni, de a schimba contacte si idei de marketing, de a genera sinergii si noi oportunitati de afaceri si de a se pune la curent cu evolutiile pietei internationale de turism pentru a genera liniile ulterioare de actiuni de marketing si vanzari.

Citeste si:
Un român a dat aproximativ 8.000 de euro pe o vacanță. Ce include...
Un român a dat aproximativ...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri