Compania nationala de transporturi aeriene romane TAROM introduce noi zboruri directe Bucuresti - Tbilisi. Tarifele pentru aceste zboruri vor incepe de la 141 euro pentru o calatorie dus - intors.

Compania anunta ca biletele de avion Bucuresti - Tbilisi vor fi disponibile din data de 31 octombrie a acestui an, iar serviciile incluse in pretului biletului vor fi: un bagaj de mana de 10 kg, un bagaj de cala de 23 kg, check-in-ul, alegerea locului in aeronava si catering la bord.

“Din 31 octombrie introducem zboruri directe Bucuresti - Tbilisi! Tarifele incep de la 141 euro pentru o calatorie dus-intors si urmatoarele servicii sunt incluse: un bagaj de mana de 10 kg, un bagaj de cala de 23 kg, check-in-ul, alegerea locului in aeronava si catering la bord”, anunta compania aeriana TAROM printr-o postare pe Facebook.

Recent, TAROM a mai anuntat o noua destinatie, care va fi introdusa tot din 31 octombrie. Astfel, pe langa zborurile directe Bucuresti - Tbilisi, compania va oferi si zboruri directe Bucuresti - Odesa. Tarifele pentru o calatarie dus - intors Bucuresti - Odesa vor incepe de la 123 euro.

TAROM isi extinde echipa

Un alt anunt pe pagina oficiala de Facebook a TAROM arata ca echipa lor se extinde. Persoanele care doresc sa aplice pentru un post in cadrul companiei TAROM, pot trimite un Curriculum Vitae si o scrisoare de intentie la adresa de e-mail: cariera@tarom.ro. Printre posturile vacante se enumara: inspector directia operatiuni sol, planificator si agent ticketing si vanzari. Vezi aici anunturile de recrutare ale companiei.

In 2017, cifra de afaceri a operatorului national de transport aerian a fost de peste un miliard de lei. Tarom a inregistrat venituri de 1,16 miliarde de lei si cheltuieli in valoare de 1,33 miliarde de lei, rezultand o pierdere de aproximativ 172,3 milioane de lei, potrivit informatiilor financiare publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Sursa foto: Photosebia/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri