Compania nationala de transporturi aeriene romane TAROM introduce noi zboruri directe Bucuresti - Tbilisi. Tarifele pentru aceste zboruri vor incepe de la 141 euro pentru o calatorie dus - intors.

Compania anunta ca biletele de avion Bucuresti - Tbilisi vor fi disponibile din data de 31 octombrie a acestui an, iar serviciile incluse in pretului biletului vor fi: un bagaj de mana de 10 kg, un bagaj de cala de 23 kg, check-in-ul, alegerea locului in aeronava si catering la bord.

“Din 31 octombrie introducem zboruri directe Bucuresti - Tbilisi! Tarifele incep de la 141 euro pentru o calatorie dus-intors si urmatoarele servicii sunt incluse: un bagaj de mana de 10 kg, un bagaj de cala de 23 kg, check-in-ul, alegerea locului in aeronava si catering la bord”, anunta compania aeriana TAROM printr-o postare pe Facebook.

Recent, TAROM a mai anuntat o noua destinatie, care va fi introdusa tot din 31 octombrie. Astfel, pe langa zborurile directe Bucuresti - Tbilisi, compania va oferi si zboruri directe Bucuresti - Odesa. Tarifele pentru o calatarie dus - intors Bucuresti - Odesa vor incepe de la 123 euro.

TAROM isi extinde echipa

Un alt anunt pe pagina oficiala de Facebook a TAROM arata ca echipa lor se extinde. Persoanele care doresc sa aplice pentru un post in cadrul companiei TAROM, pot trimite un Curriculum Vitae si o scrisoare de intentie la adresa de e-mail: cariera@tarom.ro. Printre posturile vacante se enumara: inspector directia operatiuni sol, planificator si agent ticketing si vanzari. Vezi aici anunturile de recrutare ale companiei.

Citeste si:
Capitala in 30 de ani | Bucuresti s-a kitschosit, dar oamenii salta...
GALERIE FOTO Fotograful...

In 2017, cifra de afaceri a operatorului national de transport aerian a fost de peste un miliard de lei. Tarom a inregistrat venituri de 1,16 miliarde de lei si cheltuieli in valoare de 1,33 miliarde de lei, rezultand o pierdere de aproximativ 172,3 milioane de lei, potrivit informatiilor financiare publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Sursa foto: Photosebia/Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Un nou restaurant de fine dining in Bucuresti
Setari Cookie-uri