Consiliul Judetean Buzau a aprobat, joi, un proiect de hotarare privind realizarea unui parc balnear in statiunea Sarata Monteoru, cu sprijinul financiar al Ministerului Turismului.

Potrivit presedintelui CJ Buzau, Petre Emanoil Neagu, initiatorul proiectului, in urma noilor dotari statiunea Sarata Monteoru va fi relansata pentru turismul national si international.

"Parcul balnear urmeaza a fi construit pe o suprafata de 10,52 hectare si urmeaza sa dispuna de spatii destinate tratamentelor balneo-medicale, centre SPA, precum si de spatii de cazare si unitati de alimentatie publica. In aceeasi zona vor fi amplasata terenuri de tenis si spatii amenajate pentru activitati sportive de interior. Vor mai fi amenajate parcuri de aventura, un amfiteatru pentru activitati culturale, dar si spatii destinate tratamentului si recuperarii, cu cabinete medicale de diferite specializari", a declarat Petre Emanoil Neagu, potrivit Agerpres.

Presedintele CJ Buzau a mai spus ca proiectul va beneficia de sprijinul financiar al Ministerului Turismului, dar se ia in calcul ca intreaga investitie sa fie suportata din bugetul CJ.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri