Companiile Olympic si Aegean Airlines au anulat patru curse Bucuresti- Atena si retur, din cauza grevei controlorilor eleni de trafic aerian, a declarat directorul de comunicare al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.

"Din cauza grevei controlorilor de trafic din Grecia, compania Olympic a anulat doua curse dus-intors, iar Aegean Airlines tot doua curse spre si dinspre Atena", a precizat directorul de comunicare al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache, citat de NewsIn.

De asemenea, compania Tarom a anuntat miercuri ca anuleaza joi doua curse, iar un alt zbor va opera cu program modificat.

Astfel, cursa cu innoptare Tarom RO273/RO274 Bucuresti – Atena – Bucuresti, cu plecare din Bucuresti, miercuri, 10 martie (RO273) si retur joi, 11 martie (RO274), precum si cursa Tarom RO275/RO276 Bucuresti – Salonic – Bucuresti din 11 martie au fost anulate.

Cursa Tarom RO 273, Bucuresti – Atena, de joi nu va fi anulata, dar va opera cu program modificat, respectiv cu o intarziere de 4 ore si 15 de minute. Astfel, decolarea de pe Aeroportul International “Henri Coanda Bucuresti”catre Atena va avea loc la ora locala 23 si 30 de minute.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Cum a rezolvat Otopeni problema aglomeratiei de la "sosiri"