Ce tarife au hotelierii in programul "Litoralul pentru toti"

Cea de-a sasea editie a Programului dedicat turistilor care opteaza pentru litoralul romanesc, "Mini-preturi de vacanta-Litoralul pentru toti", se va desfasura in acest an intre 3 mai si 14 iunie, a anuntat Asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului Litoral - Delta Dunarii.
In acest an, programul "Litoralul pentru toti" cuprinde hoteluri de la 1 la 5 stele. Pentru un sejur de sase nopti/persoana, tarifele sunt intre 159 lei si 499 lei, potrivit Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

Astfel, pentru un hotel de o stea, fara mic dejun, pretul este de 159 lei/persoana, pentru un hotel de doua stele, biletul este de 189 lei/persoana, de asemenea, fara mic dejun, iar pentru un hotel de doua stele cu mic dejun inclus - 249 lei. Pentru hotelurile de trei stele, tariful este de 219 lei/persoana, fara mic dejun, si de 349 lei, cu mic dejun, informeaza NewsIn.

La un hotel de patru stele, tarifele urca la 419 lei/persoana, cu mic dejun, in timp ce pentru un hotel de cinci stele, incluzand totodata mic dejun, pretul este de 499 lei/persoana.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri