"Paralela 45 va avea o crestere cu 12% a cifrei de afaceri in 2010. Pentru Revelion am avut la extern o crestere de circa 20% la numarul de turisti si de 16% la incasari", a declarat Alin Burcea (foto), care prognozeaza pentru anul viitor o majorare a vanzarilor cu 10%, relateaza Mediafax.

Paralela 45 Turism a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 42,4 milioane lei, in scadere cu 39% fata de 2008. Firma a avut un profit net de 1,8 milioane de lei, mai mic cu 10% comparativ cu 2008.

"In 2010 am deschis patru agentii, in zona Victoriei din Bucuresti, la Craiova, Roman si Buzau, si acesta este un motiv al cresterii din acest an. Un alt motiv il reprezinta extinderea portofoliului de destinatii turistice, la care se adauga si o crestere in acest an a pietei de bilete de avion. In plus, suntem printre putinele agentii care au investit in marketing si care sunt prezente cu reclama pe TV", a spus Burcea.

Citeste si:

El a adaugat ca si anul viitor va deschide alte 3-4 agentii, fata de cele 30 care functioneaza in prezent.

"De asemenea, in 2011 vom lansa un charter pentru Croatia si altul catre statiunea spaniola Costa del Sol", a mai spus Burcea.