Vino la ecomTEAM 2017! Invata cum sa cresti traficul, cum sa atragi si sa fidelizezi clientii si care sunt cele mai eficiente strategii in 2017! Inscrie-te acum!

Sorin si Matei Psatta - Marketing for eCommerce

Sorin si Matei Psatta - Marketing for eCommerce

Sorin si Matei Psatta sunt doi dintre cei mai cunoscuti oameni de marketing din Romania. Workshop-ul lor va acoperi atat mediile traditionale, prin expertul BBDO, cat si online-ul, prin Matei Psatta. Participa la un workshop "father-son" aplicat si foarte util.

Fernando Munoz - SEO avansat

Fernando Munoz - SEO avansat

Fernando Munoz este expert in SEO, urmand sa ofere tehnici practice care sa te ajute sa cresti vizibilitatea si vanzarile printr-o mai buna optimizare a site-ului. Probleme si solutii concrete, analizate in amanunt, dezbatute interactiv. Tehnici moderne care iau in calcul cele mai recente modificari Google.

Fernando Munoz este SEO Auditor si consultant, specialist in search engine optimization cu experienta vasta in Marketing online si “nightmare chief”. Investitor (qashops, OPTI, farmacia.bio), membru SEMP si fondator al propriei companii SEO Senor Munoz, este speaker frecvent la cele mai importante evenimente din Spania despre SEO si Marketing Online.

Radu Stoica - Automation in AdWords

Radu Stoica - Automation in AdWords

Radu este de 3 ani la Google, avand in total 9 ani de experienta in PPC pe conturi de performance, cu activitate in cele mai mari piete internationale. El va sustine workshopul Universul Google din 23 martie cu tema "Automation in AdWords: Strategii de maximizare a profitului prin folosirea campaniilor si sistemelor de bidding automat in Google AdWords".

Radu va oferi un workshop de Automation in AdWords: Strategii de maximizare a profitului prin folosirea campaniilor si sistemelor de bidding automat in Google AdWords.

Tehnici de monitorizare, PPC, Analytics si multe alte instrumente utile in eCommerce. Explicatii in amanunt, exemple practice de bune practici in Google si maxima eficientizare a multiplelor instrumente puse la dispozitie de Google.

Eugen Potlog - UI/UX

Eugen Potlog - UI/UX

Ai primit mesaje de la clienti ca magazinul tau nu este tocmai “user friendly”? Acesta este workshopul la care trebuie sa te inscrii! Cele mai noi tehnici si tendinte in design si experienta a clientilor; tweaks si interactiuni care sa te scoata, cu adevarat, in fata. Cat de mult cautam "efectul wow" si cat ne intereseaza partea practica.

Eugen Potlog are peste 10 ani de experienta in online ocupand in prezent functia de UX Lead & Product Manager in cadrul Conversion - cea mai mare agentie de digital din Romania (parte din grupul eMAG). In iunie 2016 a obtinut certificarea UX din partea Nielsen Norman Group (NN/g) - lider mondial in domeniul user experience.

Gabor Szorad, Vali Radu si Romeo Man - Problem Solving

Gabor Szorad, Vali Radu si Romeo Man - Problem Solving

Ai probleme, intrebari de natura diversa? Trei experti vor fi in sala pentru a-ti raspunde! Nu te sfii sa ne trimiti, inaintea evenimentului, intrebarile pentru care cauti raspunsuri.

Maarten Deboo - Cum sa iti cresti ratele de conversie

Maarten Deboo - Cum sa iti cresti ratele de conversie

Un subiect fierbinte si de interes maxim - maximizarea ratelor de conversie, alaturi de un specialist international cu peste 15 ani de experienta in eCommerce. Maarten Deboo este CEO al Baldwin si antreprenor in business-uri online, in Romania si Belgia. Maarten Deboo, originar din Belgia, 37 ani, este pasionat de comertul electronic si a dat startul Baldwin, in Belgia, in 2012, construind o agentie specializata de e-commerce care a derulat pana acum proiecte in mai multe tari europene. In 2015, Baldwin a intrat si pe piata din Romania, deschizand o filiala la Cluj-Napoca.