Comentarii pe articolul Primul centru de outlet din Romania a fost inchiriat in proportie de 90%


Outlet in Romania

Karoly la 27 August 2008, ora 12:31
Outlet in Romania
Bravo! Extraordinar! Ca-n America. Outlet, centru Outlet. Frumos, ambitios, dar in afara de multele milioane (ceea ce place enorm la presa romaneasca) investite, ar fi putut contine articolul si umila informatie pe unde se va afla acesta in luna noiembrie. E o informatie absolut extraordinara si inutila in forma sa. Multumim pentru amabilitate. S-a mai umplut o coloana de ziar, asta e cert. Retaileri? Dar outlet nu inseamna desfacere de la producator? Doar astfel se pot cobori preturile, pentru a fi tentante, ca altfel mergem la romanestile "mall"-uri.
Elena Ionescu la 27 August 2008, ora 13:16
Daca stau sa ma gandesc, eu stau in Berceni, pana la Outletul acesta intr-o zi normala din timpul saptamanii as face sa zic cam 2 ore; in weekend cred ca as face cam 3. Daca stam drept si judecam stramb, as merge 1 ora pana la Otopeni intr-o dimineata pentru cursele de 3-4 dimineata si intr-o ora, maxim 2, as fi la Budapesta sau Frankfurt. De la aeroport as lua un taxi si as merge la Outletul lor de langa Budapesta sau cel de la nemti pentru ca si asa sunt o multitudine. Deci, in maxim 2-3 ore as fi in magazin cam in acelasi timp daca as merge din Berceni in Militari pe Bucuresti-Pitesti intr-o zi de sambata sau duminica sau in timpul saptamanii.
Morala? De ce sa imi omor nervii mergand la "Outlet" romanesc, vorba celui de mai sus, cu "desfacere de la producator", cand pot foarte bine sa merg la cel de la unguri pentru un raport pret/calitate net superior. Ipotetic vorbind, cred ca as iesi mai ieftin la buget procedand asa, decat daca as merge la cel de la noi. Deci judecati si voi. Bataie de joc made in Romania sau good quality made in Ungaria sau Germania.
Dan la 13 Septembrie 2008, ora 01:50
Cred ca Elena Ionescu de mai sus nu ia in calcul cat o costa avionul pana la Budapesta/Frankfut sau orice ca asta. Aici suntem noi Romanii, usor idioti. Daca aceleasi branduri vin aici si vand la preturi cu discount intre 30% si 70% de ce sa ma duc in Ungaria, Germania sau Austria, sa merg ca prostu' in autocar/masina sau avion cand pot ajunge la fel de repede AICI in Bucuresti. Cred ca ar fi bine sa incercam sa dam crezare unei chestii facuta in Romania de niste romani intr-un final cu capital strain. HAI SA INCERCAM macar!
Dan

  Inapoi la articolul Primul centru de outlet din Romania a fost inchiriat in proportie de 90%

Setari Cookie-uri