Comentarii pe articolul Euro ajunge la un nou record. Isarescu este mai multumit de curs


euro va scadea de Sarbatori!

Ilie Adrian la 23 Noiembrie 2007, ora 11:19
euro va scadea de Sarbatori!
Euro va scadea , deoarece se vor intoarce in tara un flux deloc de neglijat de cetateni romani, care lucreaza in strainatate, pentru a-si petrece Sarbatorile de iarna langa familiiele lor.
la 23 Noiembrie 2007, ora 11:28
Stiintifica aceasta constatare si bazata pe statistici serioase. Saraca natiune cu penibila moneda aceea care se naivizeaa in asemenea afirmatii. In fapt mergem catre adevar. Iar eroziunea politica se amplifica in sensul dorit...nu?
Dan Brbat la 23 Noiembrie 2007, ora 11:47
Nu cred ca va avea un aport atat de mare venirea banilor de la romanii care se intorc acasa pt. sarbatorile de iarna.
Moneda EURO fiind puternica in raport cu moneda nationala, ii va determina pe cei ce vin acasa sa cheltuie mult mai putin !
Anca Anca la 24 Noiembrie 2007, ora 12:42
Se tot bucura Isarescu de evolutia euro,insa nu-si da seama ca "fiecare natiune are moneda pe care o merita"...cu cat moneda flucteaza mai mult, cu atat economia noastra lasa mari semne de intrebare...iar investitorii isi pierd increderea intr-o tara cu economie fragila...
Gabriel Alexandru la 1 Decembrie 2007, ora 10:26
Atat timp cat ECB si BNR mentin actualele dobanzi de interventie, EURO se va aprecia in continuare pentru ca este un plasament mai atractiv si mai sigur (vezi dobanda reala si volatilitatea principalilor indicatori macroeconomici).

  Inapoi la articolul Euro ajunge la un nou record. Isarescu este mai multumit de curs

Setari Cookie-uri