Comentarii pe articolul SUA: Uraganul Ike determina cresterea importurilor de benzina


Presedintele american si catastrofa ratata

Peter Sragher la 15 Septembrie 2008, ora 17:04
Presedintele american si catastrofa ratata
Eu cred ca oamenii din Louisiana ar fi fost mai fericiti ca presedintia americana sa fie mai degraba pregatita acum cativa ani in urma, cand a bantuituraganul Katrina, atat de devastator. La fel, americanii din Louisiana ar fi fost mai fericiti daca autoritatile locale ar fi luat in considerare si o solutie de rezerva pentru protectia capitalei New Orleans in afara de barajele acelea care au cedat.
Amuzant in aceasta vara tarzie a fost si o reactie neasteptata. Inteligentii consilieri ai candidatului inca nenominalizat al partidului republican la presedintie, John Mccain, l-au sfatuit sa reduca aproape la zero activitatile in prima zi a conventiei republicane. Adica, se astepta un uragan catastrofal, care n-a venit. Asa, sa fie pregatit un viitor potential presedinte pentru gafele de incompententa din trecut a actualului presedinte. Sa se arate alegatorului cat de bine este pus la punct cu efectele meteorologiei asupra Americii pana si John Mccain. Si, astfel, cat de pregatit este el ca presedinte sa tina in frau evenimente neasteptate. Un adevarat lider.
Mai mult, de teama sa nu gafeze iarasi, actualul presedintele american a venit in apropiere de zona posibil a fi lovita de uragan, ca sa fie in imediata apropiere. Presedintele Bush, asteptand catastrofa. In apropierea ei. Ca si cum acum trei ani n-ar fi fost suficiente masuri rapide, hotarate si efieciente de la Washington, urmat de de vizita locului afectat.
Acum, presedintele a vizitat zona inainte de catastrofa, care nu s-a mai produs. Asa de ineficienta.
Peter Sragher

  Inapoi la articolul SUA: Uraganul Ike determina cresterea importurilor de benzina

Setari Cookie-uri