Comentarii pe articolul ArcelorMittal Galati inchide cateva sectii si reduce productia


CE INSEAMNA SA LUCREZI CU INDIENII !!!

Baragladinu' la 13 Octombrie 2008, ora 16:59
CE INSEAMNA SA LUCREZI CU INDIENII !!!
Lucrez de multi ani cu indieni dar...in subordinea mea.
Sunt cuminti executanti, buni slugi ca asa i-a invatat sistemul englez ce i-a dominat, insa lipsiti de experienta tehnica (vezi scoala slaba din India din acest domeniu si numarul imens ce termina asa-zise "studii universitare" sau chiar..."studii tehnice" post-liceale).

In plus pot spune ca atunci cand sunt ei cei ce conduc, au o arogantza inimaginabila, generata din sistemul de casta probabil, imaginandu-si pe cei deprimprejur ca fiindu-le inferiori - de altfel mult mai rau se comporta chiar intre ei functie de apartenentele de casta.

Pacat de guvernantii nostri ca au dat pe mana unui popor atat de mediocru, un combinat ce putea fi revitalizat prin infuzie de capital, retehnologizare la nivelul zilei, insa facuta de posibili cumparatori din Vest cu management adecvat.

Indienii or fi avut ei o istorie formidabila ce a influentat enorm civilizatia actuala, insa in timp au devenit o natie foarte mediocra ce domina o parte din piata mondiala prin NUMAR si nu prin VALOARE (vezi o mare parte si din IT-istii indieni ce au impanzit globul - mediocri, cu ceva varfuri cum e si normal, insa incredibil de tupeisti, razbunatori si chiar...magari in unele aspecte.
Marius Maxim la 14 Octombrie 2008, ora 09:14
cum e articolul asa sunt si comentariile, bazate pe mentalitate de lider sindical.

titlul ar trebui sa arate ca tot ce contine textul articolului sunt opiniile sindicalistului si nu informatie verificata. titlul, insa, este in asa fel scris incat sa para ca este o stire, cand, in realitate este vorba doar de o conversatie la un ceai (daca nu chiar la un golden brau) cu presedintele sindicatului.

astfel. privatizarea combinatului este comentata ca si cum ar fi "dat pe mana unu i popor atat de mediocru"....

nu asa se face presa economica si de business. de aceea cititorii gandesc si ei asa ca si cel care a comentat mai sus (baragladinu).

... de, fapt, nici wall-street nu mai este un nume prea onorabil, zilele astea....
Aline la 19 Octombrie 2008, ora 12:18
Felicitari d-lui Marius Maxim pentru comentariul domniei sale. Probabil sunteti cea mai obiectiva persoana in masura sa comenteze un 'articol' de presa pe internet si nu pot decat sa fiu de acord cu d-voastra.
In acelasi timp, ma simt rusinata (ca de obicei) si dezamagita profund de mentalitatea de bani marunti a unor compatrioti de ai nostri (da, d-le baragladinu!) aroganti la orice moment si cu nasul pe sus cand este vorba despre ceea ce nu suntem noi in stare sa facem in tara noastra si pentru economia noastra, dar sunt altiii.
Nu am sa ma laud cu oameni de diferite nationalitati care lucreaza in subordinea mea sau nu, dar am sa va impartasesc (pentru a diminua aroganta unora si a largi spectrul de cunostite celor interesati) unele opinii privitoare la diferite nationalitati in campul muncii.
Privatizarea combinatului din Galati a venit ca o gura de aer pentru economia romaneasca, avand in vedere ca era o gaura neagra pentru Romania si in acelasi timp, o oportunitate de munca pentru multi dintre cei care nu erau inainte obisnuiti decat sa muncesca in sistem romanesc, atat de specific noua. La vremea respectiva toti au avut tot respectul atat pentru reusita guvernului noustru, dar si pentru poporul indian ( nu am sa mentionez motivele deja cunoscute).
Acum, cand economia mondiala 'stranuta' in urma crizei financiare, majoritatea dintre noi nu suntem in stare sa privim obiectiv consecintele...deci...nici ceea ce se intampla in tara noastra...Ca urmare, fiecare va incepe sa arunce vina in poarta altuia si sa jigneasca sau acuze pe cei care au facut ceva, cand noi nu am fost in stare - comentariul de mai sus(baragladinu).

Ca majoriatea articolelor de pe internet (la scara larga), nici acest articol si nici comentariile unor persoane nu reprezinta o informatie verificata, ci doar un fel de 'barfa' romaneasca (tipica unor anumite nivele de educatie si cultura - mentionez educatie, deoarece si oameni cu asa-zise diplome la noi impartasesc aceleasi atitudini).

In ceea ce priveste poporul indian, poate

  Inapoi la articolul ArcelorMittal Galati inchide cateva sectii si reduce productia

Setari Cookie-uri